Scrie un comentariu

Ionuț Lupescu, candidatul din partea Generației de Aur la șefia Federației Române de Fotbal, a vizitat astăzi complexul sportiv Turda.

 

Fostul internațional a fost însoțit de Florin Răducioiu și Basarab Panduru, cei trei având o întâlnire și cu conducerea clubului turdean, Sticla Arieșul Turda.

Florin Răducioiu a ținut să evidențieze și starea gazonului de pe stadionul „Municipal”, care arată foarte bine, în ciuda vremii.

La finalul întâlnirii, Ionuț Lupescu a declarat în exclusivitate pentru TurdaNews: „Am avut discuții în peste 31 de județe, în care am dezbătut cu oameni de la AJF-uri, de la liga a patra, a treia, posibile schimbări, cum putem reduce costurile. Lumea dorește să găsim, în primul rând din punct de vedere al transportului, o reducere de costuri și asta înseamnă că trebuie să organizăm competițiile pe zone, pentru a reduce distanțele. Multă vrea să nu mai existe baraj de promovare de la liga a patra în liga a treia, dar dorim și anumite criterii minime, cum ar fi terenul bun, să aibă un anumit buget asigurat, ca să nu se mai retragă în mijlocul competiției.”

Întreaga declarație a lui Ionuț Lupescu o găsiți mai jos.

Alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal (FRF) vor avea loc pe data de 18 aprilie.

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator