Live Video
 

Candidatul la șefia FRF, Ionuț Lupescu, a vizitat complexul sportiv Turda (Video)

modulo 550

terran 650

Ionuț Lupescu, candidatul din partea Generației de Aur la șefia Federației Române de Fotbal, a vizitat astăzi complexul sportiv Turda.

 

Fostul internațional a fost însoțit de Florin Răducioiu și Basarab Panduru, cei trei având o întâlnire și cu conducerea clubului turdean, Sticla Arieșul Turda.

Florin Răducioiu a ținut să evidențieze și starea gazonului de pe stadionul „Municipal”, care arată foarte bine, în ciuda vremii.

La finalul întâlnirii, Ionuț Lupescu a declarat în exclusivitate pentru TurdaNews: „Am avut discuții în peste 31 de județe, în care am dezbătut cu oameni de la AJF-uri, de la liga a patra, a treia, posibile schimbări, cum putem reduce costurile. Lumea dorește să găsim, în primul rând din punct de vedere al transportului, o reducere de costuri și asta înseamnă că trebuie să organizăm competițiile pe zone, pentru a reduce distanțele. Multă vrea să nu mai existe baraj de promovare de la liga a patra în liga a treia, dar dorim și anumite criterii minime, cum ar fi terenul bun, să aibă un anumit buget asigurat, ca să nu se mai retragă în mijlocul competiției.”

Întreaga declarație a lui Ionuț Lupescu o găsiți mai jos.

Alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal (FRF) vor avea loc pe data de 18 aprilie.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...