Live Video
 

maxiprest mai2018

Campia Turzii a fost prezenta la maratonul "Zurich Marato Barcelona", Gicu Suciu si George Suciu alergand la competitia din Barcelona!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Inca odata se vede ca sportul este iubit in Campia Turzii, lucru dovedit de rezultatul obtinut de doi iubitori ai sportului din municipiul nostru, tata si fiu, Gicu Suciu (46 ani) si George Suciu (23 ani). Cei doi au participat pe data de 11 martie la Barcelona (Spania), la "Zurich Marato Barcelona", editia 2018.

 

Aceasta competitie este cea mai importanta din Spania, iar cei doi au parcurs cei 42 de kilometri in 4 ore si 30 minute, unul iar celalalt in 4 ore si 35 minute, fapt ce a facut ca acestia sa se claseze la final in primii 10.000 de alergatori din totalul de aproximativ de 20.000 de participanti.

Daca de Gicu Suciu putem spune ca este un mare iubitor de sport, el practicand in urma cu cativa ani handbalul, George Suciu este un tanar care a jucat in copilarie fotbal, fiind legitimat la ISCT, dupa care a activat in lotul echipei de volei masculin CSM Campia Turzii, in Divizia A2, iar acum este un tanar arbitru de fotbal foarte bun si activeaza in ligile 2 si 3 din Romania.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...