Live Video
 

maxiprest mai2018

Handbal, Juniori: Două victorii și o înfrângere în partidele de săptămâna trecută

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Grupele de juniori de la Potaissa Turda au reușit două victorii în cele trei partide disputate săptămâna trecută.

 

Juniorii 1 au reușit să se impună în partida cu LPS Cluj, scor 37-25, reușind astfel să câștige seria F, a acestei categorii de vârstă. Pentru juniorii turdeni va urma turneul semifinal, turneu care se va desfășura în perioada 18-22 aprilie, într-o locație care va fi stabilită ulterior.

Juniorii 2 au pierdut partida disputată joia trecută, pe terenul celor de la CSS 2 Baia Mare, scor 32-29. Turdenii au reușit să se califice la turneul semifinal, în ultima etapă a sezonului regulat urmând să joace pe teren propriu, contra celor e la LPS Cluj. Turneul semifinal la această categorie de vârstă va avea loc în perioada 2-6 mai.

Juniorii 3 s-au impus în fața celor de la Alpha Oradea, scor 30-21, reușind astfel să se mențină pe locul al doilea al clasamentului. Etapa viitoare, ultima din sezonul regulat, Potaissa va evolua pe teren propriu, contra celor de la LPS Satu Mare. Turda și-a asigurat prezența la turneul semifinal, turneu care se va desfășura în perioada 25-29 aprilie, într-o locație care va fi stabilită ulterior.

foto: arhivă TurdaNews


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...