Scrie un comentariu

Sticla Arieșul Turda defilează spre câștigarea seriei Cluj a Ligii 4 de fotbal, având 9 puncte avans față de Olimpia Gherla și CS Florești și o linie de clasament cu 15 victorii și un singur egal. FRF a anunțat că jocurile de baraj vor fi stabilite în 28 februarie 2018, la ora 9.30.

 

Sticla Arieșul Turda face parte din Regiunea 2, Nord-Vest, unde se regăsesc județele Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj. Practic, turdenii vor juca cu campioana unuia dintre cele 5 județe.

Meciurile de baraj se vor disputa în sistem tur-retur, eliminatoriu. Jocul tur va avea loc pe data de 16 iunie 2018 de la ora 18.00, iar returul este programat pentru data de 23 iunie 2018 de la ora 17.30. Echipa care va avea câștig de cauză în cele două manșe, se va califica în Liga 3 de fotbal.

Posibilii adversari

În județul Bihor, lider este CSC Sânmărtin, echipă care are șase puncte peste CSC Crișul Sântandrei. Singura înfrângere a celor de la Sânmărtin a venit în etapa a noua, când au pierdut pe terenul celor de la Viitorul Borș, scor 3-1. În retur, Sânmărtin se va deplasa la Sântandrei, partida desfășurată la Sânmărtin încheindu-se cu victoria gazdelor, scor 2-0.

În județul Bistrița Năsăud, ACS Dumitra este mare favorită la câștigarea seriei, aceștia având un avantaj de opt puncte față de ocupanta locului doi, Voința Cetate. În cele 14 etape disputate până acum, ACS Dumitra are 13 victorii și o înfrângere. Singura înfrângere a celor de la Dumitra a venit în etapa a opta, când au pierdut pe terenul celor de la Heniu Lesu, scor 3-1.

În județul Satu Mare, lider este Crasna Moftinu Mic, cu un avans de patru puncte față de Știința Beltiug. În cele zece etape disputate până acum, Crasna are nouă victorii și un singur rezultat de egalitate, înregistrat în etapa a noua, pe terenul celor de la Victoria Carei (0-0).

În județul Sălaj, sunt trei echipe care se luptă pentru primul loc. Unirea Mirsid (locul 1, 37p), Dumbrava Gâlgău-Almașului (locul 2, 34p) și Rapid Jibou (locul 3, 33p). Unirea Mirsid pare să fie echipa cea mai în formă, având 12 victorii și un singur rezultat de egalitate (0-0 la Dumbrava). Cei de la Dumbrava au înregistrat 11 victorii, un egal (pe teren propriu cu Mirsid) și o înfrângere (2-1 la Rapid Jibou). Cei de la Jibou au înregistrat 11 victorii și două înfrângeri (3-1 la Mirsid și 3-0 la Barcău Nușfalău).

În județul Maramureș, liga a patra are două serii. În seria Nord, Bradul Vișeul de Sus are patru puncte avans față de ocupanta locului doi, Recolta Săliștea de Sus. În cele zece etape scurse până acum, Vișeul de Sus are nouă victorii și un singur rezultat de egalitate (2-2 la Iza Dragomirești). În meciul direct, Vișeul de Sus s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la Recolta, scor 4-0. În seria Sud, lider este CS Minaur Baia Mare, echipă care are trei puncte avans față de CS Fărcașa. În zece etape, Minaur a obținut nouă victorii și un singur rezultat de egalitate (1-1 la Progresul Șomcuta Mare). În meciul direct, Minaur s-a impus pe terenul celor de la CS Fărcașa, scor 1-4. Câștigătoare celor două serii vor disputa un meci de baraj, pentru a afla echipa care va evolua în play-off-ul pentru liga a treia.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator