Scrie un comentariu

Potaissa Turda va întâlni echipa norvegiană Fyllingen Bergen, în sferturile Cupei Challenge, conform tragerii la sorți care a avut loc în urmă cu puține momente. Turdenii au ajuns în această fază a competiției după ce a eliminat KH Trepca (Kosovo) și HC Vise (Belgia).

 

Primul meci dintre cele două formații se va disputa la Turda, în 24/25 martie 2018, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, în Norvegia.

În cazul în care îi vor elimina pe norvegieni, turdenii ar urma să întâlnească echipa învingătoare din confruntarea Krasnodar (Rusia) - Vestmannaeyar (Islanda), primul meci urmând să se dispute în deplasare.

Bergen este al doilea oraș ca mărime din Norvegia, având o populație de circa 240.000 de locuitori. Echipa de handbal este pe locul 7 în acest moment, în campionatul Norvegiei. Norvegienii au câștigat toate partidele disputate până acum în actuala ediție a Cupei Challenge. Intrați în turul 3, ca și Potaissa Turda, norvegienii au eliminat HC Vogosca Poljine Pills (30-21, 35-33) și HC Eurofarm Rabotnik (36-28, 25-22), prima echipă fiind din Bosnia, iar cea de-a doua din Macedonia. Norvegienii au ajuns până în semifinalele Cupei Challenge, în ediția 2015/2016, când au fost eliminați de portughezii de la Benfica.

Foarte interesant este că norvegienii au acealeași culori ale clubului ca și turdenii, respectiv galben-albastru.

Potaissa Turda este finalista ultimei ediții a Cupei Challenge, iar pentru acest an oficialii clubului vorbesc despre ”depășirea performanței de anul trecut”.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator