Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Victorie pentru CSM Campia Turzii, in prima partida de verificare din 2018! (GALERIE FOTO)

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

Victorie pentru fotbalistii de la CSM Campia Turzii, in prima partida de verificare, aceasta fiind obtinuta la Turda, cu scorul de 3-2 (1-1), impotriva echipei Chimia Turda, formatie ce se situeaza pe locul secund in Liga a 5-a, zona Campia Turzii.

 

Meciul a fost unul foarte disputat, dar din pacate a avut de suferit din cauza terenului inghetat, din cauza aceasta jucatorii celor doua formatii nu s-au simtit deloc bine, deoarece nu au putut sa se exprime la capacitatea maxima pe teren.

Echipa turdeana are un inceput mai bun si la o greseala in defensiva celor de la Campia Turzii, reusesc sa deschida scorul prin Adi Mocean, in minutul 21, care primeste o pasa in mijlocul careului mare unde se afla singur cu poarta goala si indeplineste o simpla formalitate.

Chiar daca echipa gazda a fost mai prezenta in joc, formatia din Campia Turzii rateaza pe banda rulanta prin Moldovan, dar in minutul 40, la o cursa ideala a lui Dan Stefan, acesta trimite mingea la Dudas, care reuseste sa inscrie si sa egaleze situatia de pe tabela.

Chiar din debutul reprizei secunde, Chimia Turda joaca cu formatia a doua si contrar asteptarilor pe cand credeam ca vom vedea o echipa proaspata a turdenilor, acest lucru nu s-a intamplat, iar jucatorii CSM-ului au rezolvat situatia partidei in decursul minutelor 47 si 48, dupa golurile marcate de acelasi Dudas si Moldovan.

Pana la finalul meciului au mai avut loc cateva ocazii la ambele portii, ramase fara rezultat, doar ca gazdele reusesc totusi sa reduca din handicap in minutul 79, prin golul lui Moldovan Daniel, lucru insuficient deoarece oaspetii se mobilizeaza si reusesc in final sa castige intalnirea.

Pentru fotbalistii de la CSM Campia Turzii urmeaza o noua partida de verificare, sambata 27 ianuarie, de data aceasta cu o echipa mult mai puternica, Ariesul Mihai Viteazu.

Chimia Turda  -  CSM Campia Turzii   2-3 (1-1)

Marcatori: Mocean ('21), Moldovan.D ('79), respectiv Dudas ('40, '47), Moldovan ('48)

Chimia Turda: Moldovan.A ('45 Koszta.R) - Jisa ('45 Varga), Nita ('45 Moldovan.R), Faur ('45 Moldovan.D), Balcau ('45 Koszta.P), Ciurtin ('45 Otvos), Marginean ('45 Marcovici), Man ('45 Popa), Les ('45 Roth), Rus ('45 Papalan), Mocean ('45 Jisa).                     

Antrenor: Banica Busuioc

CSM Campia Turzii: Cioarga - Felderean, Oroian, Moisa, Nicola, Szasz, Tomuta, Dan Stefan, Ghemes, Moldovan, Dudas.

Antrenor: Valentin Sandru


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...