Live Video
 

Fotbalistii de la CSM Campia Turzii si-au reluat astazi pregatirile, in vederea abordarii returului Ligii a 4-a! (GALERIE FOTO)

Lotul echipei de fotbal CSM Campia Turzii, formatie ce activeaza in Liga a 4-a din judetul Cluj, s-a reunit in aceasta dimineata in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din localitate, in vederea pregatirii returului ce va incepe pe data de 3 martie 2018.

 

Datorita vremii urate si friguroase de afara, conducerea tehnica a ales ca primul antrenament oficial sa se desfasoare in sala, dar in continuare pregatirile se vor derula atat pe terenul din cadrul Stadionului Municipal "Mihai Adam" din localitate, atunci cand vremea va permite acest lucru, cat si in sala.

La reunire, cei doi tehnicieni ai formatiei, Valentin Sandru si Dorin Rosu, au avut la dispozitie 14 jucatori, cativa fiind invoiti la acest prim antrenament, iar la capitolul noutati, echipa din Campia Turzii nu a bifat inca nimic, chiar daca unele zvonuri dadeau ca veniti cativa jucatori noi.

Totusi, oficialii echipei nu au stat deoparte si au reusit sa perfecteze cateva meciuri de pregatire care se vor desfasura in perioada urmatoare, echipa CSM-ului urmand sa joace cu Chimia Turda, Sticla Ariesul Turda, Muresul Ludus, Universitatea Cluj-Napoca si Ariesul Mihai Viteazul. In cazul In care partida de pregatire cu formatia "sepcilor rosii" nu se va mai disputa, atunci CSM va mai juca inca o partida amicala cu formatia din Mihai Viteazu.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...