Scrie un comentariu

Potaissa Turda a pierdut în această seară, scor 23-27, în fața celor de la HC Odorhei, într-un meci care a contat pentru etapa a XV-a, din cadrul Ligii Zimbrilor, ultima care s-a desfășurat în acest an.

 

Odorheiul a început mai bine partida și datorită intervențiilor lui Da Rosa, tabela indica 2-0 (min 7). Turda a început să ridice nivelul în ofensivă și în minutul 16 a preluat conducerea pe tabelă (5-6). Finalul primei părți a fost unul extrem de echilibrat, în special datorită portarilor, Turda intrând în avantaj la cabine, scor 12-13.

Gazdele au început mai bine repriza secundă, reușind egalarea în minutul 40, marcând apoi alte două goluri fără să primească și s-a distanțat la două goluri (18-16, min 44). A fost rândul Turzii să marcheze de trei ori consecutiv (18-19, min 49), însă formația antrenată de Horațiu Gal nu s-a putut desprinde pe tabelă. Finalul a aparținut gazdelor, care s-au distanțat și la patru goluri, datorită jocului foarte bun făcut de Da Rosa. (26-22, min 58).

S-a terminat 27-23 și Potaissa Turda rămâne cu 30 de puncte în clasament.

A fost o partidă cu patru cartonașe roșii, câte două de fiecare parte, Thalmaier (pentru 3 eliminări de două minute) și Adomnicăi (conflict cu Dragas) de la Turda, respectiv Dragas (conflict cu Adomnicăi) și Kovacevic (3 eliminări de 2 minute) de la Odorhei.

Potaissa Turda va evolua duminică, de la ora 12:30, pe teren propriu, contra celor de la Minaur Baia Mare, în sferturile de finală ale Cupei României. Liga Zimbrilor se va relua pe data de 1 februarie.

HC ODORHEI – POTAISSA TURDA 27-23 (12-13)

Potaissa Turda: Adomnicăi (7 goluri), Cîntec (5), Ignat (3), Savic (2), Zacaciurin (2), Asoltanei (1), Iancu (1), Rotaru (1), Varo (1).

sursă foto: captură video Telekom Sport

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator