Scrie un comentariu

Săptămâna trecută s-au desfășurat partidele etapei cu numărul 14, din cadrul ligii a patra, zona Cluj.

 

Etapa a început vineri, când pe terenul din Florești, Universitatea II Cluj Napoca a pierdut, scor 2-0, în fața celor de la CS Florești. Chiar dacă partida s-a desfășurat la Florești, gazdă a fost considerată echipa a doua a Universității.

Sâmbătă, de la ora 11, Unirea Tritenii de Jos a continuat forma foarte bună din această perioadă, reușind să se impună, scor 6-1, pe teren propriu, contra celor de la AS Viile Dejului. De la aceeași oră, la Apahida s-a desfășurat partida Sporting – Viitorul Feleacu. Oaspeții au început cu 10 jucători partida, iar până în minutul 37 au mai rămas doar șase, centralul punând capăt partidei. Scorul, în minutul 37, era 7-0 pentru apahideni.

De la ora 13, Unirea Iclod a reușit să câștige partida de pe teren propriu, contra celor de la Armenopolis Gherla, scor 4-0, reușind astfel să rămână la două puncte de locurile 2 și 3.

De la ora 14, Olimpia Gherla a câștigat, scor 2-0, partida de pe teren propriu, contra celor de la CSM Câmpia Turzii, ambele goluri fiind marcate de golgheterul campionatului, Szabo.

Duminică de la ora 11, s-a disputat cel mai interesant meci al etapei. La Mihai Viteazu, Arieșul a primit vizita liderului, Sticla Arieșul Turda. După ce la pauză, gazdele au condus cu 2-0, Turda a reușit o repriză secundă perfectă, reușind să înscrie de trei ori, reușind astfel să întoarcă rezultatul.

De la ora 14, Vulturul Mintiu Gherlii s-a impus, scor 7-1, în fața celor de la Someșul Gilău. De la aceeași oră, trebuia să se dispute partida dintre Viitorul Mihai Georgescu și CFR Dej, însă gazdele nu au asigurat asistența medicală și vor pierde la „masa verde”.

Derby-ul etapei viitoare se va disputa la Turda, unde liderul campionatului va primi vizita celor de la Unirea Iclod.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5