Live Video
 

maxiprest mai2018

Fotbal, Liga 4: Etapa a XIII-a. Rezultate și clasament. Arieșul Turda s-a distanțat în clasament

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

În week-end s-au desfășurat partidele etapei cu numărul XIII, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj, în această etapă având loc și derby-ul, Arieșul Turda – Olimpia Gherla.

 

Etapa a început sâmbătă dimineața, chiar cu marele derby, Arieșul – Olimpia, gazdele reușind să se impună fără prea mari probleme, scor 2-0, după reușitele lui Silaghi și David.

De la aceeași oră, echipa a doua a Universității Cluj a reușit un scor incredibil, 20-0, în fața celor de la Viitorul Feleacu. La Tritenii de Jos, Unirea a marcat 13 goluri în poarta celor de la Viitorul Mihai Georgescu, fără să primească vreun gol.

CSM Câmpia Turzii s-a impus în fața celor de la Mintiu Gherlii, după un meci cu șapte goluri, însă mult mai echilibrat decât celelalte, gazdele câștigând partida, scor 4-3.

De la ora 14:00, CS Florești a făcut încă un pas greșit în lupta pentru promovare, remizând, scor 1-1, pe teren propriu, contra celor de la Unirea Iclod.

Duminică erau programate ultimele trei partide ale etapei, însă doar două s-au desfășurat, Someșul Gilău neprezentându-se la partida cu Viile Dejului.

CFR Dej și Sporting Apahida au remizat, scor 1-1, același scor înregistrându-se și în partida Armenopolis Gherla – Arieșul Mihai Viteazu.

Derby-ul etapei viitoare va avea loc la Mihai Viteazu, unde Arieșul va primi vizita liderului, Sticla Turda. Partida va avea loc duminică, de la ora 11:00, în direct pe TurdaNews.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...