Scrie un comentariu

Potaissa Turda s-a impus în această seară, scor 27-24, în fața celor de la Poli Timișoara, într-o partidă care a contat pentru etapa a X-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

 

Timișorenii au început mai bine partida și au pus repede două goluri avans (2-4, min 11). Turda a revenit în joc și a reușit să egaleze la 7 (min 21). Ambii portari au avut intervenții foarte bune, cei doi reușind în multe rânduri să blocheze atacurile adversarilor. Până la pauză, Turda a trecut la conducere, reușind să intre în avantaj la cabine, scor 13-12.

Partea a doua a fost la fel de încinsă, Turda distanțându-se rapid la trei goluri (15-12), însă Timișoara a reușit să egaleze (15-15, min 35). Ambele echipe au ținut aproape, însă intervențiile reușite ale lui Varo au făcut ca Potaissa să se distanțeze, din nou, la trei goluri (23-20, min 55). În final, Turda a reușit să se impună, scor 27-24.

S-a terminat 27-24 și Potaissa urcă, până mâine, pe primul loc al clasamentului.

La finalul partidei, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Așa cu anticipam, nu a fost tocmai un meci, a fost o bătălie grea cu o echipă care, am văzut-o în acest campionat, crește de la an la an, iar în acest sezon a demonstrat că este foarte puternică. A fost cel mai greu meci de pe teren propriu, sau mai degrabă din tot sezonul. Cu toate că le-a lipsit Cristian Fenici, au reușit un joc de mare forță, , un joc de mare angajament. Atâta timp cât am reușit să îi batem, înseamnă că am avut ceva în plus, acest plus a fost unitatea de grup și publicul de la Turda.”

POTAISSA TURDA – POLITEHNICA TIMIȘOARA 27-24 (13-12)

Potaissa Turda: Cîntec (4 goluri), Iancu (4), Savic (4), Adomnicăi (3), Lazăr (3), Asoltanei (3), Arsenic (3), Ignat (2), Thalmaier (1).

Poli Timișoara: K.Milosevic (5 goluri), V.Milosevic (4), Marjanovic (4), Șania (3), Orbovic (3), Cîmpan (2), Hrimiuc (2), Lasica (1)

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator