Scrie un comentariu

Sticla Arieșul Turda s-a impus în această dimineață, scor 2-0, în fața celor de la Olimpia Gherla, în derby-ul etapei cu numărul 13, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Oaspeții au început mai bine partida și în minutul 3, golgheterul campionatului, Mihai Szabo, a ratat din câțiva metri, trimițând balonul peste poarta lui Lăkătuș. Același Szabo a mai ratat o ocazie în minutul 7, Lăkătuș reușind să blocheze șutul acestuia.

În minutul 12, Silaghi a reușit să deschidă scorul, după o fază superbă creată de jucătorii turdeni. În minutul 40, Soporan a reluat cu capul în bară, în urma unui corner, ratând o ocazie imensă.

Repriza secundă a fost una destul de anostă, Turda reușind să țină jocul departe de poarta lui Lăkătuș, oaspeții neavând ocazii la poarta turdeană. În minutul 77, David a reușit să dubleze avantajul gazdelor, în urma unui corner executat de Bituleanu. În minutul 88, Lucian Mărie a ratat ultima ocazie a echipei turdene, acesta trimițând balonul pe lângă poarta lui Drăgan.

S-a terminat 2-0 și Arieșul Turda se distanțează, în fruntea clasamentului, la șase puncte de Olimpia Gherla. Etapa viitoare, Arieșul va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Arieșul Mihai Viteazu.

STICLA ARIEȘUL TURDA – OLIMPIA GHERLA 2-0 (Silaghi 12`, David 77`)

Sticla Arieșul Turda: Lăkătuș – Mercean, Cocoară, Soporan, Marcu, Savu, Mărginean, Silaghi (G.Lăkătuș 87`), Chișu, David (Mărie 80`), Fl.Dan (Bituleanu 67`).

Olimpia Gherla: Drăgan – Sîmboan, Popovici (Codorean 78`), V.Pop, Hodaș (Stupinean 86`), S.Pop, Dani, Gliga, Salac (Creț 70`), Szabo, Mureșan (Coldea 53`).

Cartonașe galbene: Silaghi 10`, Savu 58` / Coldea 66`, Salac 70`, Creț 72`)

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator