Scrie un comentariu

Potaissa Turda va întâlni mâine, pe teren propriu, de la ora 18, pe cei de la Politehnica Timișoara, într-un meci care contează pentru etapa a X-a, din cadrul Ligii Naționale de handbal masculin.

 

Din lotul lui Horațiu Gal nu vor face parte Răzvan Pavel și Alexandru Laslo, cei doi fiind accidentați.

Formația turdeană are un moral foarte bun înaintea partidei de mâine, în etapa precedentă, Turda reușind să se impună pe terenul CSM-ului București.

Înaintea partidei de mâine, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Cred că urmează un meci foarte dificil, așa cum au fost toate în compania lui Poli Timișoara, cel puțin în ultimele două sezoane. întâlnim o echipă foarte bine închegată, mult întărită cu jucători valoroși peste vară. O echipă cu posibilități financiare mult peste ale noastre, care pe bună dreptate are ca și obiectiv pozițiile 1-3 în campionat. Meciurile excelente ale timișorenilor în deplasările grele au fost încununate de victoria categorică în fieful campioanei Dinamo, iar acest aspect demonstrează forța acestei echipe în acest sezon. Partea pozitivă este însă că și băieții noștri traversează o perioadă bună, unitatea grupului nostru fiind decisivă în momentele cheie ale meciului de la București unde s-au obținut astfel trei puncte foarte importante. Împreună cu galeria noastă superbă și cu publicul turdean apreciat la nivel național ca fiind unul extrem de atașat și de vulcanic în limita unui fair-play desăvârșit, cu băieții motivați la maximum, vom încerca să învingem o altă candidată la titlu și să ne consolidăm poziția pe podiumul Ligii Zimbrilor.”

Partida de sâmbătă va fi arbitrată de o brigadă din Constanța, formată din Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu. Observator din partea Federației va fi bucureșteanul Valer Dăncescu.

Potaissa Turda – Politehnica Timișoara este în direct pe TurdaNews, mâine, începând cu ora 18:00.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator