Scrie un comentariu

Sticla Arieșul Turda va evolua mâine, începând cu ora 11:00, pe teren propriu, contra celor de la Olimpia în marele derby al etapei numărul 12, din cadrul ligii a patra, zona Cluj.

 

Partida este una extrem de importantă pentru partea de sus a clasamentului, Turda aflându-se pe primul loc, cu trei puncte avans față de Olimpia, și patru față de CS Florești. Din fericire, nu sunt probleme de lot în tabăra turdenilor, antrenorul Artur Podar având la dispoziție toți jucătorii. Gherla vine la Turda cu un singur rezultat de egalitate și o singură înfrângere în primele 12 etape. De asemenea, Olimpia se bazează foarte mult pe Szabo, golgheterul campionatului, jucător care a marcat în toate partidele de până acum.

Înaintea partidei de mâine, antrenorul echipei turdene, Artur Podar, ne-a declarat: „Vom întâlni o echipă incomodă, care a demonstrat în ultimele campionate că este o nucă tare terminând pe podium. Trebuie să profităm de avantajul faptului că jucăm pe teren propriu. Suntem conștienți de importanța meciului de sâmbătă, dar noi vom juca la victorie.”

Având în vederea importanța partidei și AJF Cluj a delegat o brigadă de arbitrii pe măsură. Horațiu Feșnic, purtător al ecusonului FIFA, va fi la centru, ajutat la cele două tușe de Alexandru Cerei și Mihai Mereș. Observator din partea AJF va fi Vasile Marc.

Arieșul Turda – Olimpia Gherla este în direct, mâine, de la ora 11:00, pe TurdaNews. Tot mâine, de la ora 18:00, TurdaNews va transmite partida din Liga Zimbrilor, Potaissa Turda – Politehnica Timișoara.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator