Scrie un comentariu

Sâmbătă este „Ziua sportului” la TurdaNews. Două partide extrem de importante din handbal și fotbal vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

 

De la ora 11, în direct de la stadionul „Municipal” din Turda, va avea loc partida dintre Sticla Arieșul Turda și Olimpia Gherla. Cele două echipe sunt pe primele două locuri ale clasamentului, Arieșul conducând seria ligii a patra, cu un avans de trei puncte față de Olimpia.

Apoi, de la ora 18, TurdaNews va transmite partida din Liga Zimbrilor, Potaissa Turda – Politehnica Timișoara. Cele două echipe se află pe locurile trei și patru ale clasamentului, fiind despărțite de doar un punct.

Este posibil ca TurdaNews să transmită, în direct, și partidele Potaissei din turul trei al Cupei Challenge, contra celor de la KH Trepca. Totul depinde de calitatea internetului sălii din Kosovo.

TurdaNews continuă să fie alături de sportul turdean. Ori de câte ori este posibil, TurdaNews va transmite partidele Potaissei din Liga Zimbrilor. De asemenea, toate partidele Arieșului Turda, din liga a patra sau Cupa României, sunt în direct la TurdaNews.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator