Scrie un comentariu

Week-end-ul trecut s-au desfășurat partidele etapei cu numărul 10, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Etapa a debutat sâmbătă dimineața, când pe stadionul „Mihai Adam” din Câmpia Turzii, Arieșul a continuat șirul victoriilor la scor, impunându-se în fața celor de la CSM Câmpia Turzii, scor 8-1. De la aceeași oră, Sporting Apahida s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, în fața celor de la AS Viile Dejului.

De la ora 11:30, Someșul Gilău și Armenopolis Gherla au terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al gherlenilor, după plecarea de la echipă a mai multor jucători.

De la ora 13:00, în derby-ul „Unirilor”, Iclod s-a impus, scor 3-0, în fața celor de la Tritenii de Jos, gazdele urcând pe locul al patrulea al clasamentului. În ultima partidă a zilei, Olimpia Gherla a câștigat meciul cu Viitorul Feleacu, scor 4-1, gherlenii revenind pe primul loc al clasamentului, cu două puncte peste Arieșul, echipă care are un meci mai puțin disputat.

Duminică dimineața, de la ora 11:00, Arieșul Mihai Viteazu s-a impus în fața celor de la CFR Dej, elevii lui Lucian Roșu menținându-se pe locul cinci al clasamentului.

Partida Universitatea II Cluj Napoca – Viitorul Mihai Georgescu nu s-a mai disputat, oaspeții neprezentându-se la meci, astfel încât Universitatea va câștiga partida la „masa verde”.

În ultimul meci al etapei, CS Florești a câștigat în deplasarea de la Mintiu Gherlii, scor 4-1.

În etapa viitoare este programat derby-ul dintre CS Florești și Olimpia Gherla, în timp ce Arieșul Turda va evolua pe teren propriu, contra celor de la Someșul Gilău.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator