Scrie un comentariu

Arieșul Mihai Viteazu s-a impus ieri, în fața celor de la CFR Dej, într-o partidă care a contat pentru etapa a X-a, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Formația antrenată de Lucian Roșu a marcat prima, însă oaspeții au reușit să întoarcă scorul. Până la pauză, Varga a reușit să egaleze, astfel încât, la pauză, s-a intrat la egalitate, scor 2-2.

Repriza a doua a fost una diametral opusă, Arieșul reușind să mai marcheze de cinci ori, fără să primească gol.

S-a terminat 7-2 și Arieșul Mihai Viteazu așteaptă deplasarea din etapa viitoare, când elevii lui Lucian Roșu se vor deplasa la Viitorul Feleacu. Etapa viitoare, CFR Dej va evolua pe teren propriu, contra celor de la Unirea Iclod.

La finalul partidei, Ioan Arion, a declarat pentru cjsport: „Am deschis repede scorul, dar pe finalul primei reprize ai noștri au căzut oarecum, iar oaspeții au preluat conducerea. Antrenorul Lucian Roșu a făcut o schimbare în minutul 40 și l-a introdus pe Varga în atac, care a egalat până la pauză, iar a doua repriză a fost a lui, practic, marcând de trei ori. Jocul nu ne-a pus probleme decât câteva minute în prima repriză, iar după pauză băieții s-au descătușat. E bine că ne-am reparat puțin și golaverajul.”

ARIEȘUL MIHAI VITEAZU – CFR DEJ 7-2 (2-2)

Arieșul Mihai Viteazu: Litean - Siecoban, Buglea, N.Crișan, German, Pintilescu, Ignat, Kopandy, Botaș, Danciu, C.Crișan. Au mai evoluat: Varga, H.Moldovan, Rîșteiu.

CFR Dej: Pop – Peter, Mureșan, Breharu, Cheța, Vereș, Cîmpan, Ciurean, Cociș, Poleac, Prodan. Au mai evoluat: Kun, Micle, Boldor.

foto: arhivă TurdaNews

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator