m install
petlinii
nello construct

Amendă pentru Unirea Triteni, după ce Paul Pintilie a scuipat un arbitru la un meci de juniori!

zamblau eugen
floris

Paul Pintilie, fost oficial al clubului Unirea Triteni, a primit o nouă suspendare de 12 etape, după ce va reveni în activitate, iar clubul Unirea Triteni a fost sancționat cu o amendă de 200 de lei, după ce fostul oficial al celor din Triteni s-a urcat pe gard, l-a scuipat, l-a injurat, l-a stropit cu apă și a aruncat cu o sticlă după arbitrul jocului de la juniori A1, dintre Sticla Arieșul Turda și Unirea Triteni, încheiat cu scorul de 7-1.

 

”La sfarsitului jocului, la intrarea in tunelul de la vestiare un suporter al echipei UNIREA TRITENI, identificat ulterior ca fiind PINTILIE PAUL, fost oficial al echipei UNIREA TRITENI aflat in stare de suspendare, conform Hotararii nr. 6 din data 29.08.2017, mentinuta de Comisia de Apel a AJF conform Hotararii nr.3/12.09.2017, s-a urcat pe gard, l-a scuipat, l-a injurat, l-a stropit cu apa si a aruncat cu o sticla dupa arbitrul jocului spunadu-i ca: „acum nu mai aveti ce sa imi faceti deoarece nu mai am nici o functie la club”.

Pentru sedinta CD a AJF CLUJ din data de 25.09.2017, ora 17 a fost citata doamna Iulia Marginean- presedinte al asociatiei AS UNIREA TRITENI. Doamna Iulia Marginean nu s-a prezentat.CD a AJF CLUJ a luat act de adresa cu nr.279 din data de 13.09.2017 prin care AJF CLUJ este informata de conducerea ACS UNIREA TRITENII DE JOS ca d-nul PINTILIE PAUL nu mai activeaza in cadrul clubului”, se precizează în decizia Comisiei de Disciplină a AJF Cluj, care a decis penalizarea clubului Unirea triteni cu suma de 200 de lei, iar pe Paul Pintilie l-au suspendat pentru încă 12 etape, în cazul în care va reveni în activitate, în timpul de prescripție.

Paul Pintilie a fost suspendat recent, de Comisia de Disciplină a AJF Cluj, pentru 1 an de zile, iar el a anunțat că și-a dat demisia din toate funcțiile deținute la club.

Citește și:

Team-maneagerul echipei Unirea Triteni, Paul Pintilie, și-a dat demisia înaintea meciului cu Sticla Arieșul Turda!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: