fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Sticla Arieșul Turda s-a impus în această dimineață, scor 6-0, în fața celor de la Viitorul Feleacu, într-un meci care a contat pentru etapa a VI-a, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Turda a început în forță partida, în minutul 3, Florin Dan lovind bara direct din corner. În minutul 11, Silaghi a ratat o lovitură de la 11 metri, obținută după un henț făcut de defensiva oaspeților. Florin Dan a deschis scorul în minutul 18, după o acțiune pe partea dreaptă de atac. În minutul 26, Chișu a reușit să ducă scorul la 2-0, după o acțiune individuală, în care a driblat și portarul. Lăkătuș a lovit bara în minutul 32, pentru ca după alte trei minute, Florin Dan să marcheze pentru 3-0, la capătul unei acțiuni pe partea dreaptă. Turdenii au mai avut câteva ocazii la poarta Feleacului, însă Koronka, portarul oaspeților a avut câteva intervenții salutare.

Repriza a doua a fost una liniștită, prima acțiune de poartă venind în minutul 62, când Cocoară a marcat pentru 4-0, după o gravă greșeală în defensiva Viitorului. După alte șapte minute, Mărie a marcat cu un șut de la marginea careului. În minutele 74 și 76, Feleacu a ratat două ocazii la poarta lui Ursu, Pop și Chesnoiu nereușind să-l învingă pe portarul Turzii. Tabela a fost închisă de Tot, în minutul 87, care a tras puternic la colțul lung al porții lui Koronka.

S-a terminat 6-0 și Arieșul Turda așteaptă marele derby de săptămâna viitoare, cu CS Florești, cu maximum de puncte și un golaveraj de 39-2.

La finalul partidei, antrenorul Turzii, Artur Podar, ne-a declarat: „Mergem la Florești să câștigăm cele trei puncte, contează foarte mult meci direct, mai ales când este o echipă care contracandidată la promovare. Chiar dacă au avut pe finalul partidei cei de la Feleacu câteva ocazii, și-a făcut datoria și Ursu. E foarte important, arată că și el e conectat la joc, chiar dacă în restul partidelor el nu prea a avut ce să apere. Nu mă gândesc la rezultatul de mâine (n.r. mâine, ora 17:00, Armenopolis Gherla – CS Florești), important e ca noi să ne pregătim foarte bine și în meciul direct să câștigăm cele trei puncte.”

STICLA ARIEȘUL TURDA – VIITORUL FELEACU 6-0 (Fl.Dan 18`, 35`, Chișu 26`, Cocoară 62`, Mărie 69`, Tot 87`)

Sticla Arieșul Turda: Ursu – Mercean (Szakacs 59`), Cocoară, Soporan, Marcu (Bituleanu 51`), Savu, Mărginean, Chișu (Tot 61`), Silaghi, Fl.Dan (Tothăzan 72`), Lăkătuș (Mărie 61`)

Viitorul Feleacu: Koronka – Costea, Mariș, R.Brie, Mocan, Sabrian, Chesnoiu, Pop, Dindelegan (Olariu 57`), P.Brie, Fizeșan.

Cartonașe galbene: Cocoară 56`

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate