Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Fotbal, Cupa României: Victorie pentru Sticla Arieșul Turda în turul al doilea (Galerie Foto)

kaufland 650x100 22.12

Sticla Arieșul Turda s-a impus în această dimineață, scor 6-1, în fața celor de la Viitorul Gârbău, în turul al doilea al Cupei României, faza județeană.

Prima ocazie au avut-o oaspeții, însă scorul a fost deschis de formația turdeană, când Silaghi a finalizat o fază superbă creată de turdeni (min 10). După alte trei minute, Mărginean a reușit să dubleze avantajul, cu un șut superb de la 20 de metri. În minutul 21, Chișu a reușit să marcheze și el după o neatenție în defensiva gazdelor.

Oaspeții au reușit să reducă din dezavantaj în minutul 28, prin Beian, care a transformat o lovitură de la 11m. În minutul 38, Silaghi a stabilit scorul pauzei, 4-1.

Repriza a doua a început cu Sticla în atac, elevii lui Artur Podar reușind să înscrie în minutul 56, prin același Silaghi, care a reușit hattrick-ul. Chișu a lovit bara după un șut de la aproximativ 30 de metri, iar în minutul 63, David a stabilit scorul final 6-1, cu un șut de la marginea careului. Finalul de partidă a fost unul liniștit, ambele echipe acuzând din plin căldura de afară.

S-a terminat 6-1 și Sticla Turda s-a calificat în turul al treilea al Cupei României, unde va întâlni un adversar care va fi stabilit ulterior.

Luni va fi stabilit și țintarul ligii a patra, urmând ca la finalul săptămânii viitoare să debuteze campionatul la finalul căruia formația turdeană speră să obțină promovarea în liga a treia.

STICLA ARIEȘUL TURDA – VIITORUL GÂRBĂU 6-1 (Silaghi 10`, 38`, 56`, Mărginean 13`, Chișu 21`, David 63` / Beian 28`p)

STICLA ARIEȘUL TURDA: Ursu – Szakacs, Cocoară, Soporan, Marcu, Savu (David 46`), Mărginean (Moldovan 61`), Fl.Dan (Tot 52`), Silaghi, Chișu, Lăkătuș (Tothăzan 58`)


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...