Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Fotbal, Liga 4: Sticla Turda evoluează pe terenul ultimei clasate

kaufland 650x100 22.12

Sticla Arieșul Turda va întâlni mâine, începând cu ora 18:00, în deplasare, pe Viitorul Mihai Georgescu, într-o partidă din etapa a XXVIII-a, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

În cazul unei victorii, formația turdeană va urca pe locul al doilea al clasamentului, la două puncte în fața celor de la Olimpia Gherla, echipă care va sta în această rundă. Pentru a fi sigură de locul al doilea la finalul sezonului, Sticla Turda trebuie să câștige ultimele trei partide, cea cu Viitorul de mâine, cu Ardealul pe teren propriu și în ultima etapă, la CS Florești.

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Cluj Napoca, avându-l la centru pe Marcel Salomir, ajutat la cele două tușe de Marius Bălan și Daniel Gligan. Observator din partea AJF va fi Iuliu Maja, de asemenea, din Cluj Napoca.

Înaintea etapei, Viitorul se află pe ultimul loc al clasamentului, în timp ce Sticla Turda ocupă locul al treilea.

În partida din tur, Sticla s-a impus pe stadionul „Municipal”, scor 2-0.

Viitorul Mihai Georgescu – Sticla Arieșul Turda este în direct pe TurdaNews, mâine de la ora 18:00. Tot în direct, de la ora 11:00, de la Mihai Viteazu, TurdaNews va transmite partida dintre Arieșul și Universitatea Cluj.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...