Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Handbal, Cupa Challenge: Prima manșă a unei semifinale istorice, se joacă mâine! Vești bune pentru fanii turdeni, partidă e transmisă LIVE VIDEO!

kaufland 650x100 22.12

Echipa de handbal masculin, Potaissa Turda, va evolua mâine de la ora 21, în deplasare, contra celor de la Valur Reykjavik, în prima manșă a semifinalelor Cupei Challenge, la handbal masculin.

Din păcate pentru formația turdeană, accidentările continuă să dea bătăi de cap antrenorului Horațiu Gal. Nenad Savic, Ionuț Rotaru și Alexandru Laslo nu vor putea evolua mâine, astfel, Potaissa se va baza pe un singur centru, Silvian Amihăesi.

Înaintea plecării spre Reykjavik, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Prima semifinală din cele trei, una specială cu adevărat, fiind vorba de o competiție europeană, ne găsește din nefericire în situația de a avea o sumedenie de accidentați. Bătăliile multe și dificile de pe cele trei planuri pe care ne-am desfășurat au lăsat urme adânci. Nu avem un lot numeros, astfel că 10-12 jucători au dat maxim în 37 de meciuri plus o parte însemnată din ei și la acțiunile loturilor naționale. Nu precizez toate acestea pentru a justifica un eventual pas greșit, căci la nivelul la care a ajuns Potaissa în acest sezon orice se întâmplă în meciurile ce urmează nu poate fi catalogat drept insucces, ci o limită maximă atinsă. Sunt convins că de ne-ar fi găsit această parte de an competițional cu întreg lotul valid, erau foarte mari șansele de a juca trei finale. Aceste șanse există chiar și în această situație, dar trebuie să fim realiști. Fără Savic, Rotaru și Laslo, în Islanda va fi teribil de greu. Întâlnim o echipă foarte bună, cu un handbal în mare viteză, având jucători extrem de tehnici, robuști, cu o apărare foarte mobilă și agresivă. Handbalul islandez oferă pe bandă rulantă jucători și antrenori celor mai mari cluburi din lume. Cred că experiența jocurilor cu ei ne va fi foarte utilă, având multe lucruri bune de învățat din astfel de confruntări. Cu toate că suntem puțini și doar 4-5 jucători nu acuză mari probleme medicale, cu toate că vom juca la mai puțin de 24 ore distanță de un drum de 18 ore până în Islanda, sunt convins că băieții noștri se vor aduna și vor da totul astfel încât rezultatul final să ne dea speranțe bune la o calificare istorică într-o finală de cupa europeană pentru Turda și pentru România.”

Vestea bună pentru fanii din România este faptul că partida va fi transmisă live video pe TurdaNews, de la ora 21.

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Croația, formată din Tomislav Cindric și Robert Gonzurek. Observator din partea EHF va fi suedezul Lars Berndtsson.

În cealaltă semifinale se vor întâlni Hurry Up (Olanda) și Sporting (Portugalia).

Returul se va disputa săptămâna viitoare, dumincă, în sala „George Barițiu” din Turda.

sursă foto: Action Foto/Mircea Roșca


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...