Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Fotbal, Liga 4: CFR Dej – Sticla Arieșul Turda se poate disputa fără probleme. Arieșul Mihai Viteazu și-ar putea amâna partida

kaufland 650x100 22.12

În urma condițiilor atmosferice din ultimele zile din județul Cluj, există posibilitatea ca mai multe jocuri, care ar urma să se dispute în acest week-end, să fie amânate pentru o dată ulterioară.

Duminică, începând cu ora 12, Sticla Arieșul Turda ar urma să evolueze pe teren ultimei clasate, CFR Dej, totuși asupra acestei partide nu există pericolul să fie amânate.

Organizatorul de competiții al dejenilor, Alexandru Kiss, a declarat: „La noi nu a nins deloc. În acest moment, nu există pericolul ca partida să fie amânată. Vedem ce o să fie la noapte, dar nu cred ca ar trebui să fie probleme. Totuși, o decizie va fi luată de arbitrul partidei în ziua meciului.”

Situația e diferită la Mihai Viteazu, unde sâmbătă la ora 11, Arieșul ar urma să evolueze contra celor de la AS Viile Dejului. Vicepreședintele clubului, Ioan Arion, a declarat: „La noi sunt probleme și acum ninge la Mihai Viteazu. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla mâine și se va lua o decizie. Probabil, dacă se va topi zăpada, vom putea juca, dar în condițiile de acum, nu putem juca.”

Din această etapă s-au desfășurat deja două partide Universitatea Cluj – Viitorul Mihai Georgescu 14-1, meci care s-a disputat la începutul lunii martie și Vulturul Mintiu Gherlii – FC Ardealul 2-0.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...