Live Video
 

Fotbal, Liga 4: ISCT nu s-a prezentat la meciul de la Viile Dejului!

modulo 550

terran 650

ISCT Câmpia Turzii nu s-a prezentat la jocul pe care ar fi trebuit să-l dispute astăzi la Viile Dejului, de lșa ora 14.30, în Liga 4 de fotbal a județului Cluj. Oficialii sârmari au invocat faptul că 9 jucători erau bolnavi și nu au avut cu cine să se prezinte la acest meci!

Deși oficialii echipei din Câmpia Turzii au transmis documentele prin fax, la AJF Cluj, oficialii forului județean au refuzat să amâne jocul.

„Aşteptăm să vedem ce decizie se va lua acum, miercuri va fi şedinţa la AJF Cluj. Nu cred că putem pierde cu 0-3 pentru că eu am respectat regulamentul şi am trimis o foaie la AJF, am ataşat şi adeverinţele medicale ale jucătorilor, majoritatea cu toxiinfecţie alimentară. Noi am vrut să amânăm, Viile Dejului nu a vrut să jucăm de dimineaţă, pentru că în acest caz mai puteam lua cu noi nişte juniori care să-i înlocuiască pe cei bolnavi, aşa că nu ne-am mai prezentat”, a declarat preşedintele ISCT-ului, Marcel Rus, citat de cjsport.ro.

Cei de la Viile Dejului spun că decizia privind rezultatul acestui meci trebuie să le fie favorabilă, cu 3-0, după ce meciul a fost reprogramat de duminică pentru azi la ora 17.00, iar apoi pentru ora 14.30, la solicitarea celor de la ISCT.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...