Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

PERFORMANȚĂ! Turdeanul Alexandru Costea, vicecampion național la juniori III, în proba de 3000 de metri!

kaufland 650x100 22.12

Tânărul atlet turdean Alexandru Costea a devenit vicecampion național la categoria juniori III, la Campionatele Naționale de atletism rezervate juniorilor, după ce a încheiat finala la 3000 de metyri pe locul 2. Alexandru Costea este elev în clasa a VIII-a la Școala ”Ioan Opriș” din Turda.

 

El este antrenat de Mărioara Jurcă, după un program stabilit de Nadina Costache.

Performanța tânărului atlet turdean vine după ce trio-ul de atleți turdeni Biro Florin - Biro Ionuț - Bucșa Samuel, pregătiți de soții Nadina și Virgil Costache, au realizat performanțe extraordinare la nivel național și chiar internațional, la campionatele de juniori și de tineret.

”Pe această cale, vreau să-i mulțumim și doamnei director de la Liceul teoretic ”Liviu Rebreanu” din Turda, Angela Candrea, care ne asigură sprijinul necesar pentru pregătirea copiilor”, a menționat antrenorul Virgil Costache.

Vă reamintim că la nivelul municipiului Turda a fost demarată o campanie de sprijinire a performanțelor tinerilor atleți turdeni, la care au aderat administrația locală, societăți comerciale, persoane fizice sau alte instituții care și-au adus constribuția pentru sprijinirea realizării performanței sportive în atletism.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...