Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Fotbal, Liga 4: Victorie categorică pentru Sticla Turda în derby-ul cu Mihai Viteazu (VIDEO-REZUMAT)

kaufland 650x100 22.12

Sticla Arieșul Turda s-a impus în această după-masă, scor 5-1, în fața celor de la Arieșul Mihai Viteazu, într-o partidă care a contat pentru etapa a XVIII-a, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Meciul a început perfect pentru turdeni, care au deschis scorul în minutul 8, prin Răzvan Moldovan, care a reluat spectaculos de la marginea careului, o centrare venită de la Mărie. După golul primit oaspeții au dominat centru terenului, fără însă a avea ocazii la poarta lui Lăkătuș. În minutul 44, Răzvan Moldovan a tras din unghi la poarta, mingea fiind respinsă sub bară de Ionele. Repriza s-a încheiat cu bara lui Kopandi, care a reluat cu capul, după o centrare din corner.

Și cea de-a doua repriză a început perfect pentru Turda, care a marcat prin Soporan. În minutul 54, Răzvan Moldovan a reușit să marcheze după o pasă peste defensiva adversă a lui Lăkătuș. În minutul 57, Mărie a tras pe lângă poarta lui Ionele, după o degajare a lui Lăkătuș. Cea mai mare ocazie a celor de la Mihai Viteazu a venit în minutul 64, când lovitura liberă executată de Pop, a lovit bara. 4-0 s-a făcut în minutul 68, când Soporan l-a lansat pe culoar pe Moldovan și acesta, scăpat singur cu Ionele, a reușit hat-trick-ul. În minutul 77, Mărie a reușit să marcheze și el, după o centrare a lui Moldovan. Oaspeții au reușit golul de onoare în minutul 87, după un penalty transformat de Crișan.

S-a terminat 5-1 și Sticla Turda așteaptă partida de săptămâna viitoare, contra celor de la Armenopolis Gherla.

La finalul partidei, căpitanul echipei turdene, Victor Soporan, ne-a declarat: „În prima repriză am fost dezorganizați, nici noi nu ne explicăm. Nu am legat pasele, am jucat doar mingi lungi. Cred că de vină au fost și emoțiile. A doua repriză am intrat mult mai motivați și s-a văzut. Am reușit să marcăm al doilea gol care ne-a dat siguranță și de acolo a mers totul pentru noi. Victoria de astăzi, i-o dedicăm lui Adrian Ularu, suporterul numărul 1 al nostru, căruia îi mulțumim, e un exemplu pentru toți.”

Antrenorul Turzii, Artur Podar, a declarat: „Dacă luăm de începutul returului, fiecare meci a fost dificil. Abordăm fiecare joc cu seriozitate maximă. Asta e cel mai important, să luăm fiecare joc în parte.”

Sticla Arieșul Turda – Arieșul Mihai Viteazu 5-1 (R.Moldovan 8`, 54`, 68`, Soporan 47`, Mărie 77` / Crișan 87`p)

Sticla Arieșul Turda: Lăkătuș – Tot, Soporan, Cocoară, Otvoș, Savu, Kopandi (Mâlnă 75), R.Moldovan, Lăkătuș (Kiesz 68), Silaghi (A.Tothăzan 77`), Mărie (R.Tothăzan 79`).

Arieșul Mihai Viteazu: Ionele – Florea, Mărginean, Tolomeiu, Siecoban, Ignat (Varga 65`), Linca, Hidișan (Crișan 55`), Luca, Moldovan (Pintilescu 45`), Pop.

Arbitrii: Dragoș Lunca – George Suciu și Sergiu Grif.

Observator: Iuliu Ciorbă

Meciul dintre cele două echipe a fost transmis LIVE VIDEO de TurdaNews, având o audiență de 403 persoane și un număr maxim de 25 de spectatori simultan.

Etapa XVIII:

*datorită numărului impar de echipe, Unirea Tritenii de Jos va sta.

Clasament:

Mai jos puteți viziona rezumatul video al partidei:

De asemenea, puteți vedea și bucuria din vestiarul gazdelor, dar și declarațiile de la finalul meciului:

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...