Live Video
 

Fotbal, Liga 4: Derby local între Sticla Turda și Arieșul Mihai Viteazu

modulo 550

terran 650

După partida de sâmbăta trecută de la Câmpia Turzii, în acest week-end, Sticla Arieșul Turda se pregătește de un alt derby local, contra Arieșului Mihai Viteazu.

Partida se va desfășura sâmbătă, de la ora 16, pe stadionul Municipal din Turda și va fi transmisă LIVE VIDEO pe TurdaNews.

Înaintea meciului de sâmbătă, căpitanul echipei turdene, Victor Soporan, ne-a declarat: „Din punctul meu de vedere meciul cu Mihai Viteazu este un meci foarte greu.; mai greu, decât meciul cu ISCT-ului. Mihai Viteazu este o echipă care în pauza aceasta competițională s-a întărit cu jucători experimentați, iar antrenorul lor, cu siguranță i-a pregătit pe foarte bine. Însă, toate acestea, nu ar trebui să ne împiedice să câștigăm cele 3 puncte. Jucăm acasă, suntem concentrați și venim după două victorii care ne-au ridicat moralul, dar meciul începe de la 0-0. Foarte important este să abordăm meciul cu maximă seriozitate și să dăm maximul pe teren. Așteptăm cât mai mulți suporteri turdeni la meci să ne susțină.”

Sticla Arieșul Turda ocupă locul al treilea al clasamentului, cu 37 de puncte, unul mai puțin decât Olimpia Gherla, ocupanta locului doi. Oaspeții de sâmbătă ocupă locul 12, cu 15 puncte adunate.

În partida tur, Sticla Turda s-a impus cu 1-0, după golul marcat de Silaghi, în minutul 29.

Din această etapă (XVIII), s-au desfășurat deja două partide: Viitorul Mihai Georgescu – AS Viile Dejului 1-1 și FC Ardealul – CS Florești 0-2.

Etapa XVIII:

*datorită numărului impar de echipe, Unirea Tritenii de Jos va sta.

Clasament:


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...