Live Video
 

Samurai Turda: Clubul turdean a cucerit 4 titluri naționale la karate!

modulo 550

terran 650

În ultimele două săptămâni Clubul Samurai Turda a participat la două evenimente importante din calendarul competțional din acest an al Federației Române de Karate W.U.K.F.

Primul eveniment a avut loc la Arad în perioada 25-26.02.2017 unde clubul gazda Banzai Karate, in colaborare cu Federația Română de Karate WUKF a organizat Cupa Banzai o competiție Internațională. Și în acest an competiția a fost grea, la startul căruia s-au aliniat aprope  400 de sportivi din întreaga țară și din străinătate.    

Clubul nostru a deplasat la acest eveniment un număr de 9 sportivi: Lobonț Diana, Urcan Diana, Câmpean Rareș, Baldoghi Laura, Horvat Raul, Chiorean Alexandru, Rotaru Cosmin, Sămărtinean Horațiu și Lazăr Ariana. Sportivii noștri au reușit să cucerească un număr de 6 medalii dintre care 2 de aur prin sportivele Lobonț Diana la kihon 9-10 ani și Urcan Diana la Kata 15-17 ani, 2 medalii de argint prin Câmpean Rareș la Kata 11-12 ani și Baldoghi Laura la Kata 18-21 ani și 2 medalii de bronz prin Horvat Raul la Kata 11-12 ani și Chiorean Alexandru la Kata 15-17 ani.

Al doilea eveniment la care clubul nostru a participat a fost organizat de către Federația Română de Karate WUKF, cel mai important eveniment național și anume Campionatul Național. La aceste eveniment s-au aliniat 847 de sportivi de la 61 de cluburi din întreaga țară număr record atât de sportivi cât și de cluburi înscrise la o competiție în federația noastră.

O competiție mai mult decât grea pentru lotul clubului nostru format din 11 sportivi dintre care 6 sportivi fiind la prima competiție atât de puternică și de o asemenea importantă acestia sunt : Slabu Darius, Lobonț Diana, Hiriscău Diana,Glod Andrei, Câmpean Rareș, Sămărtinean Horațiu, Lazăr Ariana, Chiorean Alexandru, Urcan Diana, Rotaru Cosmin și Baldoghi Laura.

La finele acestei competiții sportivii noștri au reușit să aducă la Turda 4 Campioni Naționali, un Vicecampion Național, 3 locuri 3, 3 locuri 4 si 2 locuri 5.

Titlurile de Campion Național au fost cucerite de Lobonț Diana dublă Campiona Naționala atât la proba de kata cât și la proba de kihon categoria 9 ani, Sămărtinean Horațiu la Kihon 11 ani și Urcan Diana la kata 15-17 ani. Titlul de Vicecampionă Națională a fost cucerit de sportiva Hirișcău Diana la kata 10 ani, pe locul 3 au reușit să urce Hirișcău Diana la proba kihon 10 ani, Câmpean Rareș la  kihon 11 ani și Baldohi Laura la kata +18 ani.

Aprope de podium, pe locul  4, au fost sportivi Slabu Darius care la proba Kihon 7 ani a pierdut finala mică a categoriei clasându-se la final pe un binemeritat loc 4, având în vedere că a fost prima lui participare la o competiție de o asemenea importanță , Lazăr Ariana la Kata 13-14 ani  un rezultat bun care ne de încredere că până la Campionatul European de peste 2 săptămâni va reuși să fie în formă maximă, Chiorean Alexandru la Kata 15-17 ani, acesta clasându-se în primele două tururi pe locul 2, iar în finală din cauza unei greșeli a cazut până pe locul 4

Locurile 5 au fost ocupate de Glod Andrei la Kata 9 ani și Rotaru Cosmin la Kata + 18 ani fiind singurul sportiv cu centura albastră din categorie care a reuțit calificarea în finală, iar această performanță e de felicitat.

Aș dori pe această cale să îmi felicit sportivii care au avut un început de an încărcat, deplasări aprope săptămânal, dar cu toate astea am fost prezenți la toate evenimentele și, am adunat medalie după medalie. Deasemenea vreau să aduc mulțumiri colectivului de părinți care la fiecare antrenament sunt alături de noi bucurându-mă atât pe mine ca antrenor cât și pe sportivii mei, de un sprijin si o încredere fantastică și plină de energie; mulțumim în special conducerii școlilor Ioan Opriș doamnei director Russu Gabriela,conducerii școlii Horea Cloșca si Crișan  doamnei director Bulgarov Daniela și domnului director adjunct Moldovan Emil pentru găzduirea antrenamentelor acestor sportivi care prin muncă și dăruire demonstrează că karate-ul turdean se află printre puținele cluburi din Turda cu rezultate cu adevărat notabile la nivel național și internațional.

Odată cu aceste rezultate alături de noi au apărut și sponsori cărora le mulțumim că sunt alături de noi și cred în performanțele noastre: Tiger Security Services S.A condusă de Directorul Zonal Adrian Bucea, SC Turda Salina Durgău S.A condusă de domna director Simona Maria Baciu, SC Termoelectro Instal A&R SRL condusă de domnul Botezan Mircea și Sanex S.A, precum și celorlați sponsori care au dorit au dorit să rămână în umbra noastră: Vă mulțumim și sperăm că aceste rezultate v-au convins să rămâneți în continuare alături de noi și să susțineți acești sportivi  care aduc atâtea medalii Municipiului Turda.

Paul Cățănaș

Club Sportiv Samurai Turda

foto: arhivă TurdaNews


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...