Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Turdeanul Samuel Bucșa, campion național la juniori II!

kaufland 650x100 22.12

Tânărul atlet turdean Samuel Bucșa, în prezent legitimat la CS Dinamo, a devenit campion național la săritura în lungime, cu o performanță de 7,01 metri! Recent (la finele lunii februarie), Samuel Bucșa obținuse locul III la Campionatele Naționale de Seniori și Tineret, cu o săritură de 7,07 metri, care a uimit întreaga asistență!

Citește și:

Competiția rezervată juniorilor II s-a desfășurat la Bacău, în perioada 11-12 martie 2017. Pe lângă locul I obținut la săritura în lungime, Samuel Bucșa a ocupat și un loc IV la săritura în înălâime, cu o performanță de 1,81 metri.

Samuel Bucșa a început atletismul la vârsta de 10 ani, iar peste doar 2 ani a câștigat campionatul național la juniori C1, antrenat fiind de Nadina Popa. În 2013 a cucerit medalia de argint, iar în anul 2014 a cucerit două medalii de bronz, una la săritura în lungime și alta la triplu salt.

Însă, marea performanță a reușit-o în 2015, când a cucerit medalia de aur la săritura în lungime (6,52m), o altă medalie de aur la triplu salt (13,65m) și o medalie de bronz la săritura în înălțime (1,70m). În cursul anului 2016 a avut unele probleme medicale, dar în 2017 a debutat în forță!

Samuel Bucșa este unul dintre cei trei tineri atleți turdeni, alături de frații Biro (Ionuț și Florin), care au fost sprijiniți pentru a atinge performanța în cadrul unui proiect local, în care societăți comerciale din zonă, oameni de afaceri sau instituții publice s-au implicat activ pentru a-i ajuta pe tinerii sportivi să-și urmeze visul.

Foto: siteul oficial CS Dinamo (www.csdinamo.eu)

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...