m install
petlinii
nello construct

EXCLUSIV: MAPEI intră pe lista sponsorilor echipei de handbal Potaissa Turda! (VIDEO)

floris

Compania MAPEI se va alătura echipei de sponsori ai clubului de handbal Potaissa Turda, care în prezent ocupă locul 2 în Liga Națională masculină. Oficialii MAPEI au fost prezenți ieri la Turda, pentru a discuta detaliile contractuale și pentru a lua contact cu conducerea clubului. 

 

MAPEI a ajuns la Turda prin intermediul lui Bogdan Bulgaria (ASA Cons) și Gabriel Silagyi (MBS Group), proiectul de atragere a sponsorilor din mediul privat fiind inițiat de primarul Cristian Matei, care consideră că trebuie găsite soluții pentru sprijinirea clubului de handbal turdean, care are performanțe notabile, atât la echipa de seniori, cât și la echipele de juniori angrenate în campionatele naționale.

Decizia unei firme internaționale de calibrul MAPEI, cu sediul din România la București, de a-și asocia imaginea cu echipa de handbal turdeană, denotă faptul că această asociere este o oportunitate pentru mediul de afaceri, care astfel are expunere prin intermediul actualei ocupante a locului 2 în România, singura echipă masculină românească angrenată în cupele europene, calificată în Final 4 în Cupa României (unde vom juca cu HC Dobrogea Sud Constanța, la o dată și o locație care vor fi anunțate ulterior).

”E o recunoaștere a nivelului de imagine pe care îl poate oferi Potaissa Turda. E o mare bucurie că un mare nume din lumea afacerilor, atât în România, cât și la nivel internațional, se alătură acestui proiect inițiat de primarul Cristian Matei.

Mulțumim lui Gabriel Silagyi, de la MBS Group și lui Bogdan Bulgaria, de la ASA Cons, care prin modul în care au prezentat către MAPEI avantajele asocierii au contribuit la perfectarea acesteia. În prezent, Potaissa Turda oferă avantaje de imagine evidente, clubul fiind antrenat în Cupa Chellenge, unde visăm chiar la o finală europeană, fiind pe locul 2 în campionatul intern – Liga Națională și calificați în Final 4 în Cupa României. Astfel, există circumstanțe că ceea ce facem noi este un mod propice pentru investitori să-și dezvolte business-ul, prin expunerea propriilor afaceri și asocierea imaginii cu clubul nostru.

Atâta timp cât o face un nume atât de mare, este o certitudine în ceea ce privește imaginea câștigată prin sportul de performanță!”, a declarat Flaviu Sâsâeac, președintele clubului de handbal Potaissa Turda.

La întâlnirea de ieri cu oficialii MAPEI au fost prezenți președintele clubului turdean – Flaviu Sâsâeac, vicepreședitele clubului – Ovidiu Gal, administratorul public al municipiului Turda – Dorin Apahidean, Bogdan Bulgaria (ASA Cons) și Gabriel Silagyi (MBS Group).

Citește și: 

MAPEI deține echipa de fotbal Sasuolo, din prima ligă italiană, fiind și sponsori ai echipei de baschet Reggiana. De asemenea, MAPEI sponsorizează și importante competiții ciclistice, însă s-a implicat și în susținerea culturii, un exemplu în acest sens fiind chiar Teatrul Scala din Milano.

MAPEI Romania – Esti ceea ce construiesti!

Infiintat in 1937 la Milano in Italia, MAPEI este astazi unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de materiale pentru constructii. Grupul cuprinde 68 de fabrici in 32 de tari in intreaga lume, inregistrand in 2015 o cifra de afaceri de 2,5 miliarde de euro.

De-a lungul anilor, MAPEI  s-a evidentiat prin produsele sale de calitate, care garanteaza o executie rapida si durabila a lucrarilor, indeplinind cele mai exigente standarde impuse de normativele internationale. S-a investit permanent in cercetare, in dezvoltarea de produse si tehnologii noi, in obtinerea de certificari din partea celor mai exigente institute din lume, eforturi ce se reflecta in calitatea produselor oferite, castigand astfel increderea utilizatorilor.

Anual, 5% din cifra de afaceri a grupului la nivel global (125 mil Euro) este directionata catre departamentul de Cercetare si Dezvoltare, ce isi desfasoara activitatea in cele 18 laboratoare principale. MAPEI se mandrește a fi un inovator in dezvoltarea solutiilor responsabile pentru protejare mediului si un producator a peste 150 de produse ce respecta cerintele LEED, avand astfel cea mai mare selectie de produse ‘eco-friendly’ din industria constructiilor.

Portofoliul MAPEI cuprinde peste 1500 de produse, de la adezivi si chituri pentru placarile ceramice, sisteme complete de hidroizolare, pana la produse speciale pentru consolidari structurale, constructii subterane si aditivi pentru betoane.

In anul 2008, MAPEI si-a consolidat pozitia pe piata materialelor de constructii prin achizitionarea Polyglass, unul din cei mai importanti producatori Europeni de membrane hidroizolatoare, care ofera solutii pentru orice tip de hidroizolatii: membrane bituminoase, membrane sintetice PVC-P si TPO/FPO, membrane autoadezive si membrane ultrausoare.

In Romania, MAPEI comercializeaza exclusiv produse marcate CE sau agrementate, care indeplinesc exigentele impuse de normativele europene si internationale.

MAPEI Romania nu comercializeaza numai produse, ci ofera si consiliere tehnica, implicandu-se la nivel de asistenta direct pe santiere in cadrul proiectelor de orice dimensiune, conlucrand cu aplicatorii, inginerii constructori, arhitecti sau proiectanti, in vederea alegerii solutiilor optime ce pot asigura o executie rapida si durabila a lucrarilor.

De-a lungul acestor ani, in Romania, produsele MAPEI au fost utilizate in cadrul unor importante lucrari de referinta, cum ar fi:

–  Sisteme de pardoseli epoxidice sau poliuretanice: Palatul Cultural Blaj; fabrica componente auto Yazaki Braila; statiunea de cercetarie dezvoltare agricola Turda;

–  Sisteme pe baza de var pentru reabilitarea cladirilor din zidarie: Castelul de Lut Sibiu; Manastirea Antim Bucuresti; Hotel Continental Cluj;

–  Sisteme de montaj placari ceramice pentru pardoseli de trafic intens: Muzeul Stiintelor Naturi – Galati, Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni; Crama Noblesse Cernavoda;

–  Sisteme de montaj placari ceramice pentru pardoseli antiacide: ProdLacta – Brasov, Covalact – Sf. Gheorghe, Sergiana ProdCom – Brasov, MEDA Prod 98 – Bucuresti;

–  Sisteme de montare a parchetului: Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) – Bucuresti, Palatul Parlamentului – Bucuresti, Muzeul Colectiilor de Arta din cadrul Muzeului National de Arta a Romaniei – Bucuresti, Banca Nationala a Romaniei (BNR) – Bucuresti;

–  Sisteme de hidroizolare si placari ceramice pentru bazine olimpice de natatie si piscine publice: Buzau, Resita, Cluj, Clubul Diplomatilor – Bucuresti, Hotel RADISSON BLU – Bucuresti, Hotel Alpin – Poiana Brasov, Hotel Piatra Mare – Poiana Brasov, Hotel ARO – Brasov, Hotel Orizont – Predeal, Upground Worldclass – Bucuresti, Aquapark Hotel President – Baile Felix;

–  Consolidari structurale cu mortare speciale: protectia digului de nord din Portul Constanta, poduri km 11, 13 si 12 – pasaje autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, turnul de televiziune din Bacau, ansamblu Mitropolitan – Iasi;

–  Consolidari structurale cu mortare speciale si fibre de carbon: Furnalul nr. 5 ArcelorMittal din Galati, Spitalul Judetean de Urgenta – Alexandria (jud. Teleorman), viaductul Valea lui Stan – jud. Arges, ansamblu Mitropolitan – Iasi

–  Aditivi pentru betoane la realizarea autostrazilor: Arad – Timisoara, Timisoara – Lugoj Lot 1, bypass Constanta – A2.

–  Reabilitari bazine, statii de epurare si tratare a apelor din Calarasi, Braila, Galati, Medgidia, Suceava, Satu Mare etc.

Accesand www.mapei.ro veti putea consulta fisele tehnice, declaratiile de performanta si fisele de securitate ale produselor, impreuna cu informatii detaliate despre produsele si sistemele MAPEI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: