fbpx

Icon Scrie un comentariu

Minihandbal Salina

În Salina Turda a avut loc astăzi un mini turneu de minihandbal și babyhandbal, unde au participat echipe de la cluburile Potaissa Turda și HC Beldiman Arad.Într-unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din lume, micii handbaliști au avut ocazia joace un meci amical. Fiecare club a avut patru echipe, care s-au schimbat pe parcursul a 90 de minute.

Ambii antrenori, Aurel Oroian și George Beldiman, s-au declarat mulțumiți de această competiție și de șansa de a evolua într-un asemenea loc. Fiind vorba de mini și baby-handbal, scorul nu a contat.

După încheierea competiției, George Beldiman, a declarat: „Vreau să mulțumesc conducerii care se ocupă de Salina Turda, celor de la clubul Potaissa Turda, în special domnului profesor Oroian, care mi-a făcut și mie o surpriză, organizând acest joc într-o salină. Cred că este ceva unic în România și pentru copii este ceva deosebit. Nu trebuie să mai scot în evidență la ce nivel a ajuns handbalul din Turda, dar este un lucru benefic pentru toată lumea, pentru copiii care vin să învețe și să practice acest sport.”

De cealaltă, coordonatorul centrului de copii și juniori de la Potaissa, Aurel Oroian, a declarat: „Handbalul se poate juca oriunde, ca dovadă am jucat handbal și în Salina Turda, cred că este un lucru unicat în țară. Este o metodă bună de popularizare a minihandbalului, pentru că de aici pleacă tot, aici este baza piramidei. Țin să îi mulțumesc doamnei Simona Baciu, cred că nu putea să ne facă un cadou mai frumos.

 

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator