fbpx

Scrie un comentariu

Fostul component al celor de la Potaissa Turda, Raul Marian, se va întoarce pe parchetul sălii de handbal în acest retur. Ştirea a fost confirmată de preşedintele Flaviu Sâsâeac, care ne-a declarat următoarele:

„Raul Marian a fost tot timpul în lotul echipei, chiar dacă nu a evoluat pe teren. El a fost aproape de echipă şi de club, ocupându-se de grupele de juniori. Odată cu accidentarea lui Amihăesi, el a decis să se întoarcă pe teren şi să ajute echipa. Raul a fost unul dintre oamenii care au ajutat la promovarea echipei în Liga Naţională şi a avut o evoluţie foarte bună până în vară. Revenirea lui în acest moment e o dovadă de mare caracter. Ne bazăm pe el în continuare.”

Raul Marian, care în acest an va împlini 37 de ani, este unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului antrenat de Horaţiu Gal.

Potaissa Turda va evolua mâine, în ultimul amical înaintea reluării campionatului, în deplasare, contra celor de la Energia Târgu Jiu. Este al doilea amical dintre cele două echipe; săptămâna trecută, Potaissa reuşind să se impună pe teren propriu.        

Din lotul deplasat la Târgu Jiu nu fac parte: Marius Bondar (accidentat), Georgică Cântec (accidentat- microruptură fibrilară), Răzvan Pavel (toxiinfecţie alimentară) şi Silvian Amihăesi (fisură la un deget al mâinii). Roland Thalmaier este incert pentru mâine, acesta fiind răcit.

Potaissa Turda va evolua joi, 4 februarie, începând cu ora 18:00,  pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Ploieşti, în primul meci oficial al acestui an.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator