m install
petlinii
nello construct

Handbal: Potaissa Turda prinde ”gustul ardelenesc al victoriei”! (FOTO)

floris

Potaissa Turda a învins în această seară pe HC Adrian Petrea Reșița, în cel de-al doilea meci disputat în cadrul celei de-a VI-a ediții a Cupei Potaissa la handbal, urmând să joace mâine ”finala” competiției, împotriva handbaliștilor de la Energia Pandurii Târgu Jiu.

Turdenii s-au impus cu 31-28, după ce la pauză scorul era egal (16-16), la capătul unei prime reprize mai puțin reușite, în care oaspeții au fost deseori în avantaj. Turdenii s-au salvat pe final, reușind o egalare in extremis, înainte de intrarea la cabine.

În partea a doua, elevii lui Horațiu Gal și-au creat un avantaj încă din start și în ciuda unor ratări rarisime, printre care și două lovituri de la 7 metri, în cele din urmă s-au impus în fața unei formații care a avut o evoluție bună, prinzând astfel ”gustul ardelenesc al victoriei”, ca să parafrazăm sloganul unuia dintre sponsorii echipei, respectiv Mezelurile Brio – CIA Aboliv Mihai Viteazu.

Citește și: Handbal: Potaissa Turda a debutat cu victorie în Cupa Potaissa!

Pentru Potaissa au marcat: Georgică Cântec (11), Răzvan Pavel (5), Cristian Adomnicăi (4), Mircea Alisie (3), Roland Thalmaier (2), Michal Urban (1), Nenad Savic (1) și Vlad Rogoz (1).

Horațiu Gal nu a utilizat mai mulți jucători, care au diverse probleme medicale: Radu Lazăr, Claudiu Dediu (a evoluat în meciul de la amiază) și Ionuț Ștef. Pe de altă parte, Alexandru Laslo a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj, pentru acest retur de campionat.

În celălalt joc al etapei 2 din cadrul turneului, Energia Pandurii Târgu Jiu a învins cu 35-33 pe U Cluj. În urma celor două jocuri disputate de fiecare, confruntarea de mâine dintre Potaissa Turda (2 victorii) și Energia Pandurii Târgu Jiu (1 victorie și 1 egal) reprezintă finala turneului, echipa învingătoare urmând să-și adjudece trofeul, handbaliștii turdeni având de partea lor și un rezultat de egalitate.

Mâine (sâmbătă), primul meci este programat de la ora 10.00, oră de la care se vor confrunta U Cluj și HC Adrian Petrea Reșița. Apoi, de la ora 12.00, va urma jocul dintre Potaissa Turda și Energia pandurii Târgu Jiu. Intrarea este liberă!

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: