Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Fotbal, Liga 5: Soimii Campia Turzii profita de pasii gresiti facuti de echipele din Boldut si Boian si se distanteaza din nou in clasament!

kaufland 650x100 22.12

Terenul de fotbal din Boian a fost astazi gazda partidei dintre Progresul Boian si Unirea II Tritenii de Jos, meciul contand pentru prima etapa a returului campionatului Ligii a 5-a, zona Campia Turzii.

Chiar daca in urma cu aproximativ 3 saptamani cele doua echipe s-au intalnit in finala Cupei Romaniei, faza teritoriala Campia Turzii, iar castig de cauza au avut atunci fotbalistii din Tritenii de Jos cu 3-2, in partida de azi formatia gazda Progresul Boian pornea ca si favorita in special datorita faptului ca jucau pe teren propriu si se aflau pe pozitia a treia in clasament, in timp ce oaspetii se aflau undeva in zona "fierbinte" de jos a clasamentului seriei.

Totusi lucrurile in teren au stat altfel, iar echipa oaspete, mult mai motivate, a reusit sa de-a lovitura la Boian, dupa ce a castigat cu 4-2 (1-0) si astfel formatia din Boian a pierdut si locul trei in clasament in detrimentul echipei din Gligoresti, care astazi a invins la Boldut si astfel a acumulat 23 de puncte, avand cu un punct mai mult decat formatia Progresul Boian.

Progresul Boian  -  Unirea II Tritenii de Jos  2-4 (0-1)

Marcatori: Moldovan ('51), Rus ('90) pt. Progresul, respectiv Capatina ('7), Sagau.F ('48), Crisan ('54), Ciurcui ('63) pt. Unirea.

Progresul Boian: Pop - Becze, Pomnut, Morea, Moldovan, Muresan, Rad, Soporan, Istrate, Rus, Nagy.

Rezerve: Mihasan, Bubau, Tagean, Valean.

Unirea II Tritenii de Jos: Dan - Sagau.B, Gavris, Sagau.F, Rusu, Marila, Ciurcui, Gisca.S, Porumb, Capatina, Crisan.

Rezerve: Podariu, Galea, Gisca.A.

Tot astazi s-au disputat si restul partidelor din prima etapa a returului, iar rezultatele inregistrate au fost urmatoarele:

Viitorul Soporul de Campie  -  Soimii Campia Turzii  1-7

Victoria Viisoara  -  Viitorul Ceanu Mare  10-0

Steaua Rosie Boldut  -  Steaua Gligoresti  2-4

Dinamo Tineret Luncani  -  AS Urca  2-2

Soimii Padureni  -  Spicul Luna  1-3


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...