fbpx

 
 
Scrie un comentariu

rugby

Vineri, de la ora 10, are loc deschiderea oficială a taberei pentru selecționatele de rugby juniori U12 și U14, care are loc la Mihai Viteazu. Ceremonia include și un program artistic.

La eveniment vor lua parte oficiali ai Federatiei Romane de Rugby, printre care: directorul Național de Dezvoltare, Harry Dumitraș, managerul de Înaltă Performanță, Daniel Mitrea și Antrenorul Federal al României, Peter Ianusevici. De asemenea, la deschidere va participa și primarul comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, alături de alte oficialități locale.

Tabăra de la Mihai Viteazu, care se încheie pe 8 august, reprezintă practic faza finală a competiției pentru selecția în Naționalele de 12 și respective 14 ani. Astfel, în urma stagiului din Mihai Viteazu, se va ști componența celor două reprezentative ale României. Juniorii participanți provin de la cele cinci selecționate regionale: Moldova Nord, Moldova Sud, Transilvania, Dobrogea si Muntenia.

În timpul taberei, tinerii jucători de rugby vor fi supuși unor teste fizice și tehnice, vor urmări proiecții video și vor pune în practică noi strategii de antrenament pe terenul din comuna Mihai Viteazu, dar se vor și distra, în program fiind incluse vizite la diverse obiective turstice, printre care Salina Turda. Cazarea lor este asigurată de Colegiului Tehnic Turda.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate