Termopane Maxi Prest
Scrie un comentariu

Ultima înfrângere pe teren propriu a turdenilor a fost în 9 martie, când campioana HCM a reușit să se impună cu un gol în fața celor de la Potaissa. A fost o înfrângere destul de greu de digerat pentru că echipa lui Horațiu Gal, totuși a demonstrat că se poate mobiliza. 

Nu același lucru se poate spune despre jocul de sâmbătă în compania celor de la CS Caraș Severin. Iubitorii handbalului își amintesc cum în tur Potaissa a reușit o victorie răsunătoare pe malurile Bârzavei, în fața grupării conduse de tehnicianul Aihan Omer.

În jocul de sâmbătă, disputat cu o sală plină ochi, parcă ceva nu a funcționat la parametrii normali, deoarece s-a ratat foarte mult din toate pozițiile, iar sistemul defensiv nu a putut face față partiturii impuse de oaspeți.

Oaspeții au condus ostilitățile pe tot parcursul jocului, având un avans de 3-4 goluri, excepție făcând minutul 56 când turdenii s-au apropiat la un singur gol 25–26, dar contraatacul turdenilor a fost ratat și de aici echilibrul s-a rupt din nou, iar reșițenii s-au distanțat la cinci goluri (26-31), scor cu care a luat sfârșit jocul.

Turdenii au timp până în data de 13 aprilie să reflecteze la greșelile comise, deoarece campetiția internă se întrerupe. În etapa care se dispută în 13 aprilie, turdenii se vor deplasa la Odorhei, pentru un joc de care pe care, victoria uneia dintre echipe o propulsează pe respectiva grupare în competiția continentală a cluburilor.

A fost doar o înfrângere și nu trebuie făcut un capăt de țară și nici înmormântare, este un lucru pe cât se poate de firesc, care poate apare în viața oricărei echipe. La finalul partidei se putea citi pe fața jucătorilor turdeni tristețea pentru această înfrângere, dar cu toată supărarea, actorii principali s-au dus să-și salute susținătorii.

De cealaltă parte, o mică dar inimoasă galerie venită de la Reșița a susținut frenetic echipa, iar la final s-a bucurat împreună pentru victoria obținută. 

Potaissa:

Szablo 9 intervenții, Medrea - portari

Cl Dediu (5 goluri), Sandu Iacob (5), Lucian Ignat ( 4), Fl. Câmpan, D. Munea (câte 3), R. Lazăr, R. Pavel (câte 2), Marian, Savic (câte 1). Au mai jucat: Mircea Alisie, Cristian Suciu. Antrenor: Horațiu Gal

Eliminări: Fl. Câmpan

CS Caraș Severin:

Cr. Ionescu 6 intervenții,  E. Marocico - portari  

Pârâianu (11 goluri), Vaidasigan, Tucanu (câte 5), Irimescu (4), Ciubotariu (3), Petrea, Marta, Stan (câte 1). Au mai evoluat: Cuciula, Negru, Grozăvescu, Popovici. Antrenor: Aihan Omer.

Eliminări: Tucanu (2), Pârâianu, Petrea, Irimescu, CiubotariuO galerie fot

o de la acest meci puteţi vizualiza pe pagina noastră de Facebook, dând click AICI.

Câteva secvenţe video din acest meci, puteţi viziona mai jos:

output EzU5Sm

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator