m install
petlinii
nello construct

ISCT face memoriu cu dovezi: arbitrii au greşit de 30 de ori!

floris

Tehnicianul celor de la ISCT, Ioan Tătăran, a declarat pentru Ziua de Cluj că oficialii clubului vor depune memoriu la Federaţie împotriva arbitrajului avut la meciul cu Internaţional Piteşti. Tătăran spune că a vizionat înregistrarea meciului şi şi-a notat toate fazele în care arbitrul a greşit. A rezultat că în favoarea oaspeţilor a greşit de 30 de ori, iar pentru gazde doar de 2 ori!

„Au fost foarte multe greşeli de arbitraj şi vom depune memoriu. Nu se poate ca arbitrii să fluiere împotriva noastră într-o asemenea manieră! Este păcat că se întâmplă aşa!”, a declarat Tătăran pentru sursa citată. Pe de altă parte, tehnicianul a admis că arbitrii avantajează echipele angrenate în lupta pentru promovare.

 

Chiar dacă a pierdut, Tătăran este mulţumit de evoluţia elevilor săi, care au luptat mult în acest joc. El spune că deşi şansele de salvare de la retrogradare sunt foarte mici, va încerca să profite de ele. ISCT a jucat sâmbătă cu 9 jucători noi în echipă, comparativ cu turul campionatului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: