fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu
Tehnicianul sătmărean Florin Fabian a fost numit, în această dimineaţă, antrenor principal la echipa de fotbal FC Arieşul Turda. BSătmăreanul era printre favoriţi, conform unei informaţii difuzate la începutul lunii.

 

Fost antrenor la FC Baia Mare, Florin Fabian s-a prezentat la antrenamentele lui FC Arieşul, din această dimineaţă.

 

Oficialii clubului turdean au luat această decizie după înfrângerea de la Alro Slatina, când FC Arieşul a pierdut din nou cu 1-3, după ce a condus la pauză cu 1-0. În urmă cu două săptămâni, în deplasarea de la UTA Arad, turdenii au condus 1-0 la pauză şi au pierdut 1-4. Şi atunci, ca şi la deplasarea de la Slatina, tehnicianului Marcel Rusu i s-a reproşat anumite greşeli de ordin tehnico-tactic.

 

Fabian a antrenat ultima dată pe FC Baia Mare, echipă pe care a promovat-o în eşalonul secund acum două sezoane, despărţindu-se de băimăreni iarna trecută din cauză problemelor financiare cu care s-a confruntat clubul din “dealul Florilor” şi care au dus în cele din urmă la desfiinţare.

Fabian are 36 de ani şi a fost fotbalist la Extensiv şi Universitatea Craiova (ambele în prima ligă), Poli Timişoara, UTA, Olimpia Satu-Mare şi Baia Mare (în liga secundă), iar ca antrenor a pregătit pe Victoria Carei, Olimpia Satu-Mare şi FC Baia Mare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator