m install
petlinii
nello construct

Rezerva de sânge a Spitalului Municipal Turda este insuficientă!

floris

Peste 15 litri de sânge s-au recoltat ieri la policlinica turdeană. Campania, a debutat la ora 8 dimineaţă şi s-a încheiat în jurul orei 12. Cu toate eforturile Centrului de Transfuzii Cluj, problema rezervei de sânge a spitalului din Turda rămâne aceeaşi: rezerva este insuficientă pentru diferitele intervenţii chirurgicale.

 

La donare s-au prezentat mai multe persoane din care au donat 35. Ceilalţi nu au fost acceptaţi din cauză că dse aflau sub tratament, aveau hipertensiune sau pulsul mare. Printre aceştia au fost 5-6 persoane care s-au încumetat să se prezinte pentru prima dată la donare. Asistentul ATI, Corina Tothăzan a declarat pentru Radio Transilvania că următoarea recoltare se face la 80 de zile, dar este foarte posibil ca în preajma sărbătorilor de iarnă, acţiunea să se repete. La ora actuală, este nevoie de grupele A2 ŞI AB4 – pozitiv, dar nu sunt de neglijat nici celelalte grupe sanguine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: