m install
petlinii
nello construct

Proiect misionar în Parohiile Turda Capelă I şi Turda Capelă II

floris

Preoții turdeni demarează un proiect misionar intitulat: „Credința ortodoxă este credința strămoșească”.

Începând de astăzi demarăm, împreună cu parohia soră, Turda Capelă II (preot paroh: Dan Lionte Maluş), un proiect misionar denumit „Credința ortodoxă este credința strămoșească”, ce va consta în apariția săptămânală a „Foii Duminicale”, într-un tiraj (deocamdată) de 100 exemplare pe număr, distribuite gratuit după Sfânta Liturghie duminicală.

Această inițiativă se dorește a fi un instrument misionar, prin diferitele rubrici care vor acoperi un spectru mai larg: pericopa evanghelică a duminicii, un cuvânt de învățătură, o pildă duhovnicească, teme din Catehismul ortodox, sinaxar, rubrică administrativă (anunțuri) și caseta tehnică (date de contact pentru parohii, capela mortuară, preoții slujitori și programul liturgic zilnic).

Intenția noastră primară este ca această Foaie Duminicală tipărită să vină în ajutorul enoriașilor celor două parohii, iar publicarea lor în spațiul virtual o socotim doar o modalitate prin care aceste informații să ajungă și la aceia care, din binecuvântate pricini, nu au ajuns în duminica respectivă la Sfânta Liturghie.

Bunul Dumnezeu să ne ajute ca această lucrare să aducă rod cu mult folos duhovnicesc!” a menţionat părintele Laurenţiu Şuteu de la Parohia Turda Capelă I.

Text şi foto: Pr. Laurenţiu Şuteu

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: