fbpx

 
 
Scrie un comentariu

actiune ct preot

În această perioadă credincioșii, preoții și toți oamenii cu suflet mare se implică în acțiuni caritabile care chiar dacă nu schimbă destine, aduc un strop de bucurie în sufletele celor năpăstuiți de soartă.

 O astfel de acțiune a avut loc recent în Parohia Ortodoxă Câmpia Turzii V, inițiată de Preotul Paroh - Rațiu Raul George .

Ziua de ieri a fost una in care am realizat cat de binecuvantati suntem si ca problemele noastre sunt extrem de mici, in fata necazurilor cu adevarat mari.


Ne-am inceput ziua in rugaciune la Sf Biserica, apoi am pregatit darurile pentru cei nevoiasi. Ne-am indreptat pasii spre familia Covaci Elisebeta cu cei 8 copii, care abia pot supravietui. Mama e bolnava, i-am dus de toate, haine, jucarii, incaltaminte, dulciuri si cate am reusit pentru a trece cu bine sarbatorile. Ptr ea in mod special un tensiometru si un pulsiometru de care avea atata nevoie. Am simtit lacrimile bucuriei in ochii lor si zecile de “multumesc”.


La final am ajuns si la Patric, baietelul din Mihai Viteazu care lupta sa poata umbla pentru prima data. Am gasit un baiat plin de energie, puternic, in mijlocul unei familii care face totul pentru el si recuperarea lui, una foarte costisitoare. Din putinul nostru, prin colecta organizata in post pentru Patric, am reusit sa ii ajutam cu suma de 3.500 lei, pentru o picatura din costul terapiei pe care parintii o platesc pentru el. Bucuria darului a fost mare, iar “multumesc” a fost cuvantul zilei.


Concluzionand, dragii nostri va spun si eu un mare MULTUMESC, tuturor celor care v-ati implicat sub o forma sau alta in aceste campanii, voluntari, credinciosi ai comunitatii noastre, oameni de bine, toti aratand dragoste fata de aproapele.


Va transmit bucuria si multumirile celor ajutati, si sa fiti convinsi ca rasplata va fi mare din partea lui Dumnezeu pentru fiecare” cu prețuire, Pr. Ratiu Raul George. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate