fbpx

 
 
Scrie un comentariu

130249869 4815870071817955 3545049709389228788 o

Numele meu este Boca Rareș-Cătălin, sunt un tânăr originar din Câmpia Turzii, absolvent al Liceului Teoretic “Pavel Dan“, iar în prezent sunt student și Coordonator al Departamentului de Evenimente al Ligii Studenților Științelor Vieții – cea mai mare asociație studențească (peste 200 de voluntari activi) a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Conștient de faptul că, voi, cetățenii municipiului Câmpia Turzii sunteți foarte receptivi când vine vorba de cazuri umanitare, doresc să aduc în atenția dumneavoastră concertul caritabil organizat de asociația din care fac parte.

Anul acesta, Liga Studenților Științelor Vieții organizează cea de-a șasea ediție a concertului caritabil de colinde “Cald în suflet, rece afară“.  Acest concert este o tradiție a asociației noastre, prin intermediul căruia de 6 ani reușim să aducem o contribuție societății și să umplem cu căldură sufletul unor familii (acum doi ani am donat banii spre asociația  Beard Brothers care au cumpărat o ambulanță pentru SMURD Cluj). Anul trecut banii și bunurile donate au ajuns la o familie defavorizată cu 7 copii care locuiesc într-o casă din chirpici din comuna Suatu  de lângă Cluj. )

În trecut, obișnuiam să organizăm concertul în AULA de la USAMV, dar anul acesta fiind o situație mai delicată, suntem nevoiți să transpunem acest concert caritabil în mediul online. Acesta va fi desfășurat pe parcursul a 3 zile, 16-18 decembrie, în fiecare seară începând cu ora 20:00. Concertul va fi transmis livestream pe pagina de facebook a asociației.

Cauza susținuță de noi în acest an este familia Alupei din județul Bistrița Năsăud. Aceasta este compusă din 3 membri: o mamă cu grave probleme de sănătate și îngerașii ei: o fetiță în clasa a V-a și un băiețel în clasa a VII-a. Doamna Simona, mama copiiilor, este greu încercată de viață deoarece s-a retras în județul Bistrița Năsăud din Suceava unde locuia împreună cu soțul ei care nu era un tată deloc exemplar și este absent. Însă problemele ei nu s-au oprit aici: doamna Simona este  operată de cancer pulmonar, cancer care a recidivat , în prezent având multiple tumori benigne în apropierea inimii. Aceste trei suflete locuiesc într-o garsonieră cu chirie, mama fiind incapabilă să asigure familiei un venit lunar stabil din cauza problemelor de sănătate.

Deși o viață de lux nu le este cunoscută copiilor, aceștia se bucură de o iubire sinceră și de căldură sufletească din partea mamei care  face tot ce-i stă în putință pentru copiii ei. Deși momentan situația actuală nu le surâde, copiii continuă să participe la ore însă cu dificultăți.

46C3D8A3 A35E 45E9 9BF8 639F05E1B080

De ce să donăm?

Pentru că binele făcut astăzi, este răsplata de mâine.

Donăm pentru că lumea are nevoie de noi. Tu, prietenii tăi și cunoștințele tale sunteți șansa prin care,  împreună putem aduna resursele necesare, cu ajutorul cărora putem schimba vieți.

Donăm pentru un zâmbet pe fața celor mai puțin norocoși, un gest care nu înseamnă atât de mult pentru tine, dar care poate schimba viața cuiva.

Indiferent de suma pe care ai posibiltatea să o dai mai departe, din dorința de a ajuta, oferă oportunitatea la o viață cât mai bună. Punând mână de la mână, ajutăm la împlinirea viselor.

Având în vedere că ne aflăm în pragul sărbătorilor, una din  perioadele magice ale anului, alege să fii parte din poveste.

Donațiile le vom strânge în contul bancar al asociației, iar banii o să-i direcționăm în contul familiei Alupei.

Acestea fiind spuse, sperăm să primiți cu bucurie colindul celor 18 de soliști vocali care s-au alăturat proiectului nostru, iar cei care au posibilitatea de a susține această cauză, să o facă.

*pagina de Facebook a asociatiei: aici

Donațiile vor fi strânse in contul bancar al asociației, apoi vor fi direcționate direct către cauză.

TITULAR CONT: ROXANA CLAUDIA MARIS (eprezentanta asociației).

IBAN: RO14BTRLRONCRT0444595801

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate