fbpx

 
 
Scrie un comentariu

familie Luna

Acum în preajma sărbătorilor, toți ar trebui să fim mai buni, mai generoși, să încercăm să lăsăm deoparte problemele personale și să ne ajutăm semenii cu care viața nu a fost prea darnică.

O familie cu opt copii din Luna are nevoie disperată de ajutor. Micuții și-au pierdut mama de puțin timp iar singurul care se ocupă de creșterea lor este tatăl acestora, care muncește ca zilier atunci când are de lucru. În rest trăiesc la limita subzistenței din alocațiile celor mici, total insuficiente pentru viața de zi cu zi.

Cei care vor și pot să ajute pot dona alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, bani direct la domiciliul acestora din Luna, nr. 615 sau îl pot contactat pe tatăl copiilor, Rostaș Emil la telefon: 0722.870.321  sau pe cei care au inițiat campania umanitară: fam.Cuc Mihail și Kristina, la tel. 0744189566 !

Citește aici întreaga poveste a familiei nevoiașe: https://www.ziarul21.ro/actualitate/apel-umanitar-opt-copii-din-luna-trec-prin-niste-momente-cumplite-au-ramas-orfani-de-mama-in-urma-cu-doar-o-luna/

Foto/ Ziarul 21.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate