fbpx

 
 
Scrie un comentariu

cert pachete

Pe data de 12 Decembrie membrii  Asociatiei CERT-Transilvania au pornit pe drumuri de munte in cea de-a XII-a ediție a Campaniei Umanitare de Crăciun.

Chiar daca in acest an am fost nevoiți să ne desfasuram actiunea respectand cu strictete regulile impuse de pandemie și cu o mai mare grijă pentru beneficiarii si voluntarii nostri, suntem fericiti ca am reusit sa daruim lumina si speranta semenilor nostri aflati in nevoie din zonele izolate ale Muntilor Apuseni.

Conform traditiei, ne-am mobilizat pentru a împărți cadourile de Craciun concretizate in : 150 pachete cu alimente neperisabile a cate 25 kg fiecare , 1.200 kg. legume ( cartofi, morcovi, ceapa), 150 de cozonaci, 150 de paini  si 130 pachete de Mos Craciun pentru copii cu rechizite, jucari si dulciuri.

Multumim celor 7 echipe de voluntari care au parcurs aproximativ 600 de km. la bordul masinilor de teren spre cele mai izolate catune din inima Apusenilor, precum Maguri-Racatau, Muntele Rece, Maguri, Marisel, Scrind Frasinet, Dodesti, Plopi, Dobrusu, Balta, Rasca, Otelesti, Moara de Padure, Ic Ponor , Margau si Rachitele pentru  onora promisiunea facuta an de an celor aflati in nevoie.

Multumim tuturor donatorilor si sponsorilor care au contribuit la reusita acestui eveniment!” transmite președintele Asociației CERT-Transilvania, Dan Jecan

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate