fbpx

 
 
Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 12 05 at 12.18.04

Asociaţia Potaissa Art mulţumeşte partenerilor săi şi donatorilor care s-au implicat în perioada 19 noiembrie-2 decembrie 2020 la expoziţia şi licitaţia în scop caritabil ARTA ESTE DESPRE OAMENI - ÎMPREUNĂ PENTRU HORAŢIU! Evenimentul a fost iniţiat de Asociaţia Potaissa Art pentru a-l ajuta pe elevul Horaţiu Lazăr care a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat de la brâu în jos să achiziţioneze un aparat de recuperare antispasmic care să îl ajute la recuperarea sa.

Mulţumim artiştilor plastici Victor Apostu, Sebastian Luca, Claudia Macarie, Gabriela Meşter, Eric Perjovsky, Anca Petran şi Anica Pojar care au donat cele 9 lucrări pentru a fi licitate!

De asemenea suntem profund recunoscători că a ales să ni se alăture ca partener Clubului Rotary Turda care a organizat licitaţiile pe platforma 24Auction a companiei Life is Hard din Cluj-Napoca! Licitaţiile şi donaţiile vor continua până Vineri, 18 Decembrie a.c.

Până la această oră în contul special deschis pentru acest proiect, RO68BTRLRONCRT0561306102 (titular: Asociația Potaissa Art), s-au adunat în urma licitaţiilor 5500 lei, şi au mai fost donaţi 400 lei. Suma care va fi adunată până în 30 Decembrie va fi donată familiei elevului Horaţiu Lazăr pentru a fi folosită în scopuri medicale. Sperăm ca Horaţiu să se poată bucura cât mai curând de sănătate.

Suma necesară ar fi de 6000 de euro, bani care ar trebui adunați până în preajma sărbătorilor. Mulțumim anticipat tuturor celor care vor contribui și pe viitor cu donații pentru acest caz special.

Sebastian Vasile Luca
Preşedintele Asociaţiei Potaissa Art

Despre cazul lui Horațiu:

 Nu ne puteam închipui niciodată că Horațiu Lazăr, un tânăr implicat în foarte multe activități de voluntariat, culturale și sportive, dezbateri academice, va avea nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Elev în clasa XI-a, la specializarea matematică-informatică, iubește viața și oamenii, fiind o fire pozitivă și sociabilă, își dorește mereu să vadă zâmbete pe buzele celor din jur. Acum, ne dorim noi să vedem zâmbetul pe buzele sale.

Viața însă ne arată că are și părți mai puțin frumoase. Hori a suferit un accident in urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. Știm că nu va fi ușor, însă credem cu tărie în mobilizarea celor care vor să ofere o mână de ajutor acestui tânăr pus în fața unei sorți injuste.

Cu toate astea, lumina și căldura din sufletele oamenilor pot schimba vieți în bine. În acest moment, Horațiu are nevoie de un aparat de recuperare antispasmic, care aduce beneficii importante în demersul recuperării lui. 

Vă mulțumim și vă invităm să dăruiți acest gest demn de apreciat!

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate