fbpx

 
 
Scrie un comentariu

umanitara CERT 1

Reprezentanții asociației CERT Transilvania vor organiza și în acest an o campanie umanitară în urma căreia vor duce alimente, dulciuri și jucării familiilor nevoiașe din Munții Apuseni.

Fiecare dintre noi se poate transforma în spiridușul lui Moș Crăciun și poate dona sume de bani în contul asociației:

RO36BTRL01301205109280XX, sau prin BT Pay la numărul de telefon 0745607908, cu mențiunea „Umanitara de Crăciun".

Anul acesta este unul dificil, plin de incertitudine, plin de necunoscut și de schimbări care ne-au influențat tuturor viața și rutina.

După multe discuții și analize în ceea ce privește care ar fi cea mai bună abordare, care ar fi cel mai corect lucru de făcut, ne-am uitat adânc în suflet și ne-am amintit ce ne unește – NOI, CERT Transilvania credem în puterea binelui. De 11 ani am fost mereu alături de oamenii aflați în situații dificile, bătrâni necăjiți și copii izolați care locuiesc în zone greu accesibile ale Munților Apuseni.

Nu vom renunta și nu îi vom dezamăgi, mai ales acum, când le este și mai greu.

Anul acesta va fi diferit, vom renunta la Atelierul lui Moș Crăciun și regretăm că nu vom avea ocazia să ne întâlnim și să fim pentru o zi spiridușii Moșului, dar ne vom ține de cuvânt și de misiunea noastră și vom duce Crăciunul în munți.

Și tu poți fi spiriduș, chiar dacă anul acesta nu ne vedem la Atelier, dar poți trimite un crâmpei de Crăciun în munți prin contul asociației, RO36BTRL01301205109280XX, sau prin BT Pay la numărul de telefon 0745607908, cu mențiunea "Umanitara de Crăciun" transmit cei de la CERT Transilvania.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate