m install
petlinii
nello construct

Dana Deac, apel public: Eşti interesat să ajuţi Turda şi turdenii ca voluntar?

floris

 

Dana Deac a lansat un apel public pentru formarea unei echipe de voluntari, care să contribuie pentru ajutarea Turzii și a turdenilor, în baza unor proiecte deja demarate sau care vor fi demarate în acest sens. Proiectul ”Turda Merge Mai Departe” este unul dintre proiectele demarate de Dana Deac și a fost lansat în plină perioadă de pandemie.

”Formez echipă!

Eşti interesat să ajuţi Turda şi turdenii ca voluntar? Vino să formăm echipa care va continua proiectele prin care acordăm ajutor în vreme de pandemie! Vrei să ajuţi şi nu ştii cum, sau te temi că nu poţi aloca mult timp pentru asta? Haide alături de noi şi vom construi împreună strategii şi vom acţiona pentru binele comun! E loc pentru fiecare care vrea să ajute fără să se gândească la avantaje personale. Fiecare ajută după puteri, dar strop cu strop, ajutorul fiecăruia contează!  

Vă reamintiţi că am demarat proiectul exclusiv bazat pe voluntariat „TURDA MERGE MAI DEPARTE!” pentru susţinerea moralului, susţinerea socială, medicală şi artistică a populaţiei municipiului Turda în data de 20 martie a.c. Ce am făcut, se ştie. Acum avem de terminat lucruri rămase neterminate şi de început altele noi. Chiar dacă acum 2 luni speram că răul despre care vorbeam în primăvară că va veni, s-a îndepărtat, numărul tot mai mare de îmbolnăviri, scenariul roşu în tot mai multe localităţi din judeţ, Spitalul Municipal Turda care a devenit spital covid, ne arată că greul abia acum începe. Mai mult ca oricând e nevoie să fim uniţi şi să ajutăm fiecare după puteri! De aceea invit pe cei care doresc să mi se alăture la proiectele pe care le-am gândit pentru perioada următoare, pe cei care au idei noi, pe cei care pur şi simplu vor să ajute, să mi se alăture. Aştept mesajele voastre fie în comentariile acestei postări, fie în privat.

Rog persoanele care speră că intrate în echipă vor beneficia de avantaje personale să se abţină, mulţumesc!”, este apelul lansat de Dana Deac.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: