fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

fotografie TurdaNewsPentru cei care au urmărit toate pozele de la mare postate de prieteni și familie pe rețelele de socializare și au înghițit în sec pentru că nu au avut posibilitatea să se răcorească vara aceasta, acest articol este plin de vești bune.

Datorită condițiilor impuse de starea de urgență, multe piscine s-au văzut nevoite să rămână închise vara aceasta, cum este și cazul ștrandului "Broscuța" din Câmpia Turzii. Astfel oamenii s-au orientat spre alte locații, precum piscina de la Urca sau Cămărășanu, dar acestea nu făceau față numărului mare de oameni, iar în acest context a apărut piscina de la Complex Luncani.

Dacă te aștepți la un bazin olimpic precum cele de la Târgu Mureș, o să rămâi dezamăgit pentru că apa are aproximativ 1.40 m, iar săritul în piscină nu este permis. Nu există șezlonguri, dar spațiul verde este destul de mare.

Tarifele pentru timpul săptămânii sunt de 40 de lei pentru un adult și 20 pentru copii, iar în weekend cu 10 lei mai scump. Să vă asigurați că aveți bani cash pentru că nu există POS, iar banii se schimbă la intrare cu tichete pe care mai apoi le puteți folosi pentru băuturi sau mâncare. Ca să vă faceți o idee despre prețuri, un suc costă 10 lei. 

fotografie TurdaNewsFață de alte piscine, apa este foarte curată și, cel puțin în timpul săptămânii, nu este deloc aglomerat. Alte adiții pentru distracție constau în acest traseu amplasat pe lac și alte activități de acest gen.

fotografie TurdaNewsCa program, piscina este deschisă de Luni până Duminică între orele 11:00 și 20:00.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Horatiu · 10:20 06.09.2020
    Nu exista niciun nr de contact, adresa nimic. Mergi pana acolo si nu stii daca mai este loc
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate