m install
petlinii
nello construct

Tâlhărie la restaurantul Gossner din Câmpia Turzii

floris

În cursul acestei nopţi, poliţia din Câmpia Turzii a fost sesizată despre producerea unei tâlhării, urmate de agresiune la restaurantul Gossner din localitate. În jurul orei 2 din noapte poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând următoarele: un bărbat din Câmpia Turzii, Peter. A, recidivist, fără ocupaţie, a escaladat în timpul nopţii peretele şi a pătruns în incinta restaurantului prin geamul de la baie.

A încercat să sustragă bani dar nu a găsit. În acelaşi timp în clădire se afla şi femeia de serviciu care efectua curăţenia, aceasta l-a susprins pe hoţ în timpul “acţiunii”. Bărbatul a devenit violent, aplicându-i femeii mai mult lovituri cu pumnii şi picioarele lăsând-o în satre de inconştienţă.

 

Profitând de faptul că victima şi de altfel singurul martor nu mai putea reacţiona, acesta a furat monitorul calculatorului şi o tastatură, dar a considerat că este prea puţin aşa că a mai umplut două plase cu băutură de provenienţă străină sustrase din magazie şi ţigări, după care a plecat. Comsiarul Cornel Pantea ne-a declarat că victima se află la spitalul din Câmpia Turzii unde va asta mai multe zile pentru îngrijiri medicale deoarece a suferit un traumatism de coloană cervicală şi un traumastism facial. Valoarea bunurilor sustrase s-a ridicat la 1.000 Ron, dar au fost recuperate, iar agersorul s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie şi furt calificat. Oricum  acesta este recidivist, abia în luna martie 2008 fiind eliberat din puşcărie pentru fapte similare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: