fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

5 Comentarii

bunicuta padureni

Gest umanitar impresionant al unor voluntari din Câmpia Turzii, care au adus o bucurie unei bunicuțe care trăiește singură în Pădureni. Pachetele cu hrană și îmbrăcăminte i-au umplut curtea, dar și ochii de lacrimi. 

”Azi de dimineață am plecat la BUNICA SANICA săi ducem pachetele cu alimente si haine primite de la oameni cu suflet mare, care prin donațiile lor am reușit săi facem ziua mai frumoasă!! Mulțumim familiei  Maria Rusu și  Mihai Rusu care au grijă de bunica Susana zilnic ducând mâncare gătită și cele necesare deși distanța este destul de mare până in hotarul Padurenilor! 🙏🙏 VĂ mulțumim tuturor pentru ajutor, nu o să etichetez pe nimeni că nu vreau să uit pe cineva oameni dragi! VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET DIN PARTEA BUNICII PENTRU TOT 🙏🙏❤️”, a scris Estera Turdean, pe Facebook.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altruist · 22:18 09.05.2020
  Sunteti aberanti , exista aceasta realitate , ati gasit momentul sa va validati activitatea inexistenta , octagenara a trait asa in ultimii 80 ani si va trai la fel cat mai are de trait , ati umplut curtea cu pungi , o veti face asa si in luniile urmatoare ?
  Vor urma luni grele , ani cu lipsuri , veti lua din ce nu aveti voi sa oferiti celor nevoiasi , nu ati facut asta cand aveati din ce oferi
  Si sunt sute de mii de bunici in ro care nu isi incheie luna cu plus in cont
  Laudabila intentia , jos palaria , statistic 0 barat
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altruist · 22:53 09.05.2020
  Nu mai faceti foto cu ajutoarele oferite , nu le mai intindenti in toata curtea ptr foto , sunteti ridicoli ,oferiti , donati dar nu demonstrativ , o vom urmarii pe aceasta bunica si peste cateva luni , sa vedem cine ii va mai intinde pungi cu alimente in curte ,printre cele intinse in curte sunt sticle cu sucuri artificiale carbogazoase contraindicate acestei varste , nu aveti nici macar cultura de a oferii alimente de baza
 • Acest comentariu este nepublicat.
  angela · 21:10 10.05.2020
  Asa procedeaza si grupul rotarii ca fac donatii, fac repede poze si chiama presa sai laude
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gelu FLOREA · 21:12 10.05.2020
  @angela Eu m-aș bucura să faceți și dvs donații. Și să scriem și de dvs.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Maria rusu · 22:35 10.05.2020
  Bună eu sunt persoana care are grijă de bunicuta rămasă singură pe lume neavănd pe nimeni . Am făcut un apel umanitar către doamna Estera Turdean o persoana cu un suflet mare .a răspuns apelului meu si țin săi mulțumesc din suflet pt ajutorul dat acestei finte nevăzătoare de un ochi uitată de lume . Stimă si respect si multumiri din partea bunicutei care a plăns cănd au plecat de la ia domnul sa vă dea putere sa mai ajutati si pe alti !!!

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate